Само преди дни стана ясно, че всяко второ дете в

...
Само преди дни стана ясно, че всяко второ дете в
Коментари Харесай

Ева Мендес провокира дебат с коментар за...

Само преди дни стана ясно, че всяко второ дете в България е претърпяло някаква форма на принуждение до 18-годишна възраст. Емоционалното принуждение е най-често срещаният тип (45,9 на сто), последвано от физическо (31,2 на сто), полово принуждение (15,6 на сто) и занемаряване (10,5 на сто). Тринадесет % от децата са претърпели всички форми на принуждение - физическо, прочувствено и полово. Това демонстрират данните от направеното по поръчка на UNICEF национално изследване от интернационалната изследователска компания.

На този декор напълно скоро актрисата Ева Мендес повдигна тъкмо тази тематика, публикувайки в Instagram един от обичаните си цитати за родителството.

Мендес разгласява своя фотография от аления килим, към която написа, че постоянно я питат коя е обичаната ѝ рокля от светско събитие, а тя показва, че роклята на " Версаче " несъмнено е една от тях. Мендес обаче добавя, че не се случва постоянно някой да я пита за обичан откъс, обвързван с развъждането на деца.

" Пошляпването на децата прави за развиването им това, което предизвиква боят над брачната половинка в един брак ", гласят думите от цитата, който Мендес сочи като извънредно значим. Именно това провокира сериозна полемика в мненията към фотографията, като хората всеобщо застават на страната на Мендес и са срещу шамаросването на деца.
Снимка: Instagram  Ева Мендес предизвика спор с коментар за...

Все отново има и такива, които не се съгласни изцяло с Мендес, а един консуматор написа: " Не знам. Бил съм шамаросван като дете, само че в този момент съм почитан възрастен. И повярвайте ми, заслужавах си тези шамари. Бях безочлив ", написа още той.

Мендес отговори, че благодари за мнението на всички хора и държи нейната страница да е отдадена единствено за обич и положителни вести, само че признава, че всички родители имат собствен метод към възпитанието, а самата тя на моменти няма визия въобще какво прави. Припомняме, че Ева Мендес има деца с артиста Райън Гослинг.

" Родителството не идва с ръководство
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР