Само преди броени минути Азис изненада последователите си в социалните

...
Само преди броени минути Азис изненада последователите си в социалните
Коментари Харесай

Азис отново стана баща

Само преди броени минути Азис изненада почитателите си в обществените мрежи, разкривайки, че на 44 години е станал татко за повторно. Радостната новина той разгласи с кадър, на който държи в обятията си новородено момченце, което по думите му, съпровождащи обявата, е същинска благословия. Изпълнителят обаче не издаде името, на което се е спрял за детето, както и останалите детайлности към раждането му. Постът му бързо събра хиляди лайкове и голям брой мнения, като измежду първите честитили му бяха колежките му Мария и Поли Генова, написа life.dir.bg.

Почитателите на фолкзвездата несъмнено останаха учудени от новината, защото до момента той даже не бе намеквал, че чака втори правоприемник. Разбира се, мнозина се запитаха коя е майката на бебето, защото към днешна дата неговата близка другарка Галя, която даде живот на щерка му, към този момент е над четиридесет и пет години.



По принцип някогашният участник в предаването " Като две капки вода " избира да пази персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите. Така да вземем за пример до напълно скоро той не бе показвал фотоси на Рая от ранна възраст. Ето за какво когато го стори при започване на тази година, това бе цяло събитие, отразено от редица медии у нас. На изображението, качено по това време в интернет, се вижда, че тя се е трансформирала в същинска млада дама, която не след дълго ще навърши 15 години. Малко по-късно татко ѝ описа, че тя е извънредно непретенциозно момиче, което не търси непотребна показност, нито пък се вълнува от материалните богатства. А също така направи признанието, че тя не е осведомена с творчеството му, защото не харесва стила, в който той се изявява. Всъщност тийнейджърката избира да слуша поп и рап музиката на американски актьори, издаде тогава той. Това обаче ни минимум не тормози известния ѝ баща.

Любопитен факт е, че през този януари, когато излезе видео клипа към дуета на Азис и Папи Ханс - " Самара ", доста хора помислиха, че една от участничките в него е точно Рая. Заблудата беше толкоз огромна, че по-късно се наложи Васил Боянов, както е същинското име на ексцентричния поп фолк артист, да посочи в свое изявление, че е станала неточност. Той сподели, че дъщеря му въобще не е заставала пред камера и въпросната жена, с която всички са объркали, в действителност е половинката на Константин Трендафилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР