Само преди броени дни стана ясно, че плеймейтката Ася Капчикова

...
Само преди броени дни стана ясно, че плеймейтката Ася Капчикова
Коментари Харесай

Седмица след новината, че е бременна: Ася Капчикова е родила трето детенце! И то преди месец

Само преди броени дни стана ясно, че плеймейтката Ася Капчикова е бременна с третото си дете. Припомняме ви, че тя към този момент има две дечица, близнаци.

Е, Ася Капчикова в действителност е родила и третото си дете. Това разгласи самата тя в story в Instagram, където качи селфи с третото си дете:

Към фотографията има и дата, 19 ноември, когато най-вероятно Ася е родила. Родни таблоиди настояват, че плеймейтката е родила в Първа АГ болница " Света София " с помощта на доктор Ралица Василева, която помогнала на бял свят да се появят и близнаците Ивиан и Ианик. 

Виж още: Мани от " Игри на волята " подкара мощна кола! Вдигна 300 км/ч. на автомагистрала

Засега не е явен полът на бебето. По-късно, откакто качи селфито, Капчикова разгласява и други фотоси от всекидневието си на майка. С горното селфи има и друго любопитно - Ася Капчикова на процедура демонстрира детето си - нещо, което към момента не е направила със синовете си да вземем за пример.

" Чувството е неописуемо. Очакваш с неспокойствие да дадеш живот и да прегърнеш рожбата си. Това е най-скъпият подарък в живота на човек! ", показа единствено преди седмица Ася Капчикова пред списание " Кенгуру ".  

Виж още: Тина и Миро от " Един за различен " усилиха фамилията си с нов и доста сладостен член 

Интересен факт е, че на този стадий хубавицата към момента не е разкрила самоличността на половинката си, както и продължава да крие личицата на близнаците си. Тя постоянно споделя фрагменти с тях в Instagram, само че наложително ги крие с емоджита.

Изображение: https://www.instagram.com/asesq/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР