Само пред bTV говорят момичетата, които преди седмица бяха бити

...
Само пред bTV говорят момичетата, които преди седмица бяха бити
Коментари Харесай

Само пред bTV: Разказ на момичетата, бити пред заведение в София


Само пред bTV приказват девойките, които преди седмица бяха бити от работничка пред заведение в столичния квартал „ Света Троица “. За нападението има две версии – едната на притежателя на заведението и другата на майките на децата.

Пред заведение има уреди, предопределени за дребни деца. По думите на девойките те желали да ги употребяват, с цел да снимат видео за обществените мрежи. В момента, в който сядат, служителка на ресторанта излиза и ги подгонва.



Според нея и притежателя на заведението те са откраднали монети от играчките. Затова работничката ги подгонва и от фрагменти от охранителна камера се вижда, че удря едно от децата. Свидетел става дамата, която работи в прилежащ магазин. Тя се пробва да ги разтърве.

Както към този момент ви разказахме притежателят на ресторанта изясни, че той също е участвал на случая и че побой над девойките не е имало.

„ Много отвратително беше като цяло, много ме болеше и няколко дни по-късно продължаваше да ме боли и сега ръцете още ме болят, тъй като тя ме биеше на всички места “, сподели пред bTV едно от ударените девойки.

Снимка: btvnovinite.bg


Тийнейджърките прибавят, че не познават дамата, която ги удря с пръчка и че не са крали монети от машината. Те настояват, че това е единственият път, в който решили да се качат на детските уреди.

Децата удостоверяват, че дамата, която ги атакува, излиза от заведението. Родителите им схващат за случая минути по-късно.

„ Получих позвъняване от щерка ми, която истерично ревейки, сподели: мамо някаква жена ни бие с пръчка. Може би мина към минута или две минути още веднъж получих позвъняване от щерка ми, на което към този момент не чувах детето, чувах едни истерични писъци, ужасно реване и единственото, което се чуваше е: мамо помощ, мамо помогни ми, къде си мамо “, споделя един от родителите.
Друга майка добавя: „ Страхотен смут е това да ти звъни детето през минути и да споделя: мамо, помогни ми, къде да се скрия, мамо, помогни ми. Докато стигна, тези минути ми се сториха часове. Децата бяха просто необикновено изплашени.

В такова положение не съм си виждала детето. Цялата картина беше страховита “.

„ Моето дете просто не можеше да ме познае, не реагираше нито на име, нито на повикване, нито, че съм тук. Беше в някаква жестока суматоха, колкото да дишаше, от магазина предложиха в това число да извикат кола за спешна помощ. Предположих, че може би се касае за някакъв вманиачен човек, който ги е нападнал “, споделя още първата жена.

На идващия ден родителите вадят медицински на девойките. Казват, че за тях е незнайно какво е предизвикало експанзията.

С децата към този момент работят психолози. А родителите им ще търсят правата си по правосъден път.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР