Само няколко дни след като се сбогува със своя любим

...
Само няколко дни след като се сбогува със своя любим
Коментари Харесай

Италиански бизнесмен теши Дениз Хайрула, плеймейтката забрави Сираков

Само няколко дни откакто се сбогува със своя обичан Христо Сираков, Дениз откри разтуха, научи HotArena.

Плеймейтката е в Монако дружно с мастит италиански предприемач. Нашенката отпътува дружно с друга своя колежка Ана-Мария Чернева, с цел да отбележат рождения ден на Никола Димола. Ако името на мъжа звучи познато, то е единствено тъй като не за първи път гологлавият италианец загражда български сексбомби. В компанията на Никола са били Нора Недкова и Мис България Радинела Чушева, а в инстаграм той старателно напира и за вниманието на фолкпевицата Лияна. Сега пристигна ред и на Дениз.

Частното празненство по случай празника на Никола се състоя в едно от най-тузарските заведения в Монте Карло . Докато Дениз пуска единствено свои фотоси от фоайето на първокласен хотел, колекционерът на български плеймейтки издаде, че са дружно. Димола пусна няколко фотоси, на които е в компанията на красивата Дениз. От тях ясно си личат интимните им връзки. Дениз, която е облечена в нищожен розов латексов тоалет, не се отделя от предприемача цялата вечер.

" С моя супер български модел ", написа богаташът под една от фотосите с родната плеймейтка, станала известна като една от последните обичани на починалия Христо Сираков. " Ах, по какъв начин желая отново да те прегърна!Пак да се срещнем, знам, че ще се срещнем, нека е по-скоро ", ридаеше Хайрула единствено преди дни, когато разбра за кончината на Сираков.

Явно 25-годишната плеймейтка е решила да гледа от розовата страна на нещата, както самата тя написа под фотографията с латексовата поличка, Писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР