Само няколко дни след като обяви, че отчита ръст от

...
Само няколко дни след като обяви, че отчита ръст от
Коментари Харесай

CITROEN представи топ версията MY AMI TONIC

Само няколко дни откакто разгласи, че регистрира растеж от в поръчките на електрическото си AMI, Citroen популяризира информация и за негова нова специфична тематична версия.

Новото предложение на френската марка, което застава на върха в модификационното портфолио на модела, се назовава MY AMI TONIC и главен акцент при него е цветовата комбинация- Каки и Лимоненожълто, както и спомагателните вероятни осъществявания с помощта на огромното многообразие за персонализация, което предлага електрическата кола.

Свежарското лъчение на MY AMI TONIC е реализирано и с помощта на спомагателните аксесоари, част от портфолиото за персонализация от страна на Citroen. В оборудването на автомобила са включени стойка за мобилен телефон, спомагателни мрежи за дребни предмети, кука за прикрепяне на чанти, нови постелки за пода

Новата версия на My Ami, от който все още има осъществени повече от 23 500 екземпляра, ще бъде стартиран във Франция, Италия, Португалия, Белгия, Англия, Гърция, Мароко и Турция, като на родния си пазар се предлага на цена от 8990 евро или на лизинг против 35 евро месечна такса.

Поради узаконяването си, субкомпактният двуместен електрически автомобил AMI може да се употребява свободно (във Франция на възраст над 14 години, 16 в по-голямата част от Европа) и без съответното писмено позволение за ръководство на лек автомобил.

100% електрическият Citroen Ami е с съществени габарити дължина от единствено 2.41 метра, широчина 1.39 метра и височина от 1.52 метра, а тежестта му е една 425 кг. Субкомпактният електрически автомобил е оборудван с батерия с потенциал от 5.5 kWh, електромоторът му е с мощ от 8 конски сили, а свободният му пробег е до 70 километра.

Максималната скорост на придвижване на Citroen AMI е 45 км/ч, а презареждането на батерията му може да бъде осъществено за 3 часа при непосредствено свързване към домашна електрическа апаратура (220 V).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР