Само ние правим цялостна политика за децата и ги пазим

...
Само ние правим цялостна политика за децата и ги пазим
Коментари Харесай

Нинова в Шумен: Само БСП правим цялостна политика за децата и ги пазим от джендър идеологията

„ Само ние вършим цялостна политика за децата и ги пазим от джендър идеологията. Децата са бъдещето ни, постоянно повтарят всички, само че единствено БСП  постави действителни грижи за тях. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред претъпкана зала в Шумен. На срещата с жители я придружиха  водачът на локалната листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Иван Иванов и претендентите за народни представители от нея.
„ Оценявайте ни по резултатите. Благодарение на нас има безвъзмездни детски градини и ясли и безвъзмездни учебници до 12 клас. Ние осигурихме 300 лева на всяко дете до 4 клас за започване на образователната година. Увеличихме майчинството и детските надбавки. Младите работещи фамилии с деца имат към този момент необлагаем най-малко от 600 лева за едно дете и 1200 за две ”, напомни достиженията на Българска социалистическа партия Нинова.   
„ Ще продължим политиката за безвъзмездни медикаменти на деца до 14 години. Но най-много - ще се борим против всеки опит да се внушава на децата, че могат сами да си дефинират пола и да го сменят. Това е борба за бъдещето. Срещу нас спри доста мощна опозиция, с доста пари и власт ”, уточни водачът на българските социалисти.
„ Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, с цел да бъдем по-силни и да спрем всеки закон, който тихомълком вкарва джендър идеологията в учебните заведения. Направихме го към този момент два пъти. Ще го създадем още веднъж, само че имаме потребност и от вас. Вашата поддръжка за нас е поддръжка за вашите деца и за бъдещето на България ”, прикани присъстващите Корнелия Нинова.
Тя връчи членски карти на новоприети членове на Българска социалистическа партия. Един от новите членове на Българска социалистическа партия е преди малко навършило пълноправие момиче.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР