Само на един хвърлей от Бирмингам се намира истинско удоволствие

...
Само на един хвърлей от Бирмингам се намира истинско удоволствие
Коментари Харесай

Вълшебно село край Бирмингам, което се чувства като в коледен филм

Само на един хвърлей от Бирмингам се намира същинско наслаждение за всеки, който обича да се впуска в празничния дух: най-обсебеното от Коледа село в Обединеното кралство. Алисън Бринкуърт – старши кореспондент на Birmingham Live – предприе пътешестване, с цел да види какво може да предложи приказното село Финстал и се озова пренесена в снимачната площадка на коледен филм.

Живописното и причудливо село има разходки, кръчми и заведения за хранене, които ще задоволят всеки клиент през цялата година, само че през празничния интервал в действителност оживява. Прочетете по-долу, с цел да научите всичко за приключението на Алисън във Finstall и за какво тя предлага на всеки, който има опция, да отиде там през Коледа.

Къщата с „ най-лудите коледни светлини “ във Англия свети блестящо, като че ли се състезава във кино лентата на Netflix за Еди Мърфи Candy Lane, а околните вили припомнят на минувачите за романа на Камерън Диас The Holiday. Добре пристигнали в дребното селце в покрайнините на Бирмингам, което се усеща като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР