Само месец след разкритието, че по-голямата дъщеря на кокаиновият крал

...
Само месец след разкритието, че по-голямата дъщеря на кокаиновият крал
Коментари Харесай

Изгониха дъщерята на Брендо от Би Ти Ви - slava.bg

Само месец след разкритието, че по-голямата щерка на кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо работи в „ Шоуто на Николаос Цитиридис”, тя е била уволнена, научи „ Уикенд”. Александра работеше като продуцент в предаването на Би Ти Ви и бе натоварена с редица задължения, само че към този момент не е част от медиата.

Красивата брюнетка отговаряше за всичко, което се случваше от избора на посетители до фотосите на терен. Щерката на Брендо се справяла съвършено с работата си, само че настойчиво криела произхода си. Банева се смущавала от роднинската си връзка с него и направила всичко допустимо да не бъде свързвана с името му по какъвто и да било метод. Във Facebook Александра употребява псевдоним, който изключва семейството й, а измежду фотосите й няма нито една, на които да е с татко си. Тайната й запазил даже вощещият Николаос Цитиридис, с който били близки другари още преди да проработят дружно. Името на комедианта даже бе спрягано за водещ на нейната женитба в Лозенец.

Разкритието, че Александра е щерка на кокаиновия крал, хвърлило в шок управлението на малкия екран. „ Не желаеме да свързват медията ни с близки на хора от подземния свят”, безапелационни били шефовете на момичето и й предложили сама да подаде молба за овакантяване. Както е известно, от 4 години Банев е разгласен за търсене от Интерпол с алена бюлетина по обвиняване за пране на пари и образуване на престъпна група.

Ангажиментът в „ Шоуто на Николаос Цитиридис” бе първата публична работа на щерката на Брендо.Хубавицата следваше публицистика в университета в Уестминстър в Лондон, а в свободното си време заработваше като модел. След като се дипломира, Александра се опитва в стилния отрасъл, само че не прокопса в тези среди и отпътува да кара журналистически стаж в американски медии. Дали бе попаднала в Би Ти Ви посредством конкурс, не е ясно, само че заплатата, която получавала, възлизала на към 2000 лв.. Парите обаче не били от голяма важност за амбициозната госпожица, която от дете води холивудски стандарт на живот.

Въпреки, че е наследница на голямо благосъстояние, с помощта на баща си, Алекс въобще не се възгордяла и не парадирала с това, настояват нейни приятелки. Дори в противен случай - много постоянно Банева изтъквала, че за нея това е задължение, а не шанс, както считат множеството хора.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР