Само месец след повишението си в шеф на Новини, актуални

...
Само месец след повишението си в шеф на Новини, актуални
Коментари Харесай

Хекимян сам се глоби с 300 лв.

Само месец след покачването си в началник на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт ” в Би Ти Ви Антон Хекимян направи първия си гаф. Водещият на „ Тази заран ” закъсня за ефир. В сряда сутринта предаването стартира тъкмо в 7, само че вместо титулярният водещ на дребния екран се появи неговият сътрудник Денислав Борисов.

„ Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще пристигна малко по-късно ” , изясни на феновете новинарят. 36-годишният арменец, който на 21 декември предходната година бе нараснал в началник на новините в малкия екран, цъфна на екран с 20 минути забавяне. Хекимян продължи да води предаването като че ли нищо не се е случило. Антон поздрави озадачените фенове със „ Здравейте, след необикновеното започване на „ Тази заран ”, без да изясни за какво се включва със забавяне. Водещият непосредствено мина към спортната графа.
Колеги на новоизлюпения тв началник разкриха, че нормално Антон се появявал час преди ефир, към 6 часа. Хекимян бил много прецизен и в никакъв случай не закъснявал, само че този път се успал и дошъл 15 минути откакто „ Тази заран ” почнала. За да показва, че разпоредбите би трябвало да се съблюдават и да даде образец на сътрудниците си, Антон самичък си наложил санкция от 300 лева

Според хора от малкия екран, явно новия шеф мъчно смогва с уговорките си и е изнемощял. След като бе повдигнат за началник, журналиста работил до цялостна изнемога и висял в малкия екран по 14 часа дневно. Почивал само в неделя. Явно изтощителното движение е разредило батериите му и той не е чул будилника в сряда.
Хекимян не е първият водещ от Би Ти Ви, който се успива за ефир. Звездата на „ Преди обед ” Александър Кадиев нееднократно е закъснявал за работа, а повода всякога е друга. И до момента в който за колежката му Деси Стоянова без проблем поемала и неговите реплики с обяснението, че няма визия къде е артистът, неналичието на Хекимян изправяла на нокти екипа на „ Тази заран ”. Тъй като Антон е титулярен водещ, рисково трябвало да търсят различен новинар, който да го замести, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР