Само месец след подписване на спонсорски договор за 2023 година,

...
Само месец след подписване на спонсорски договор за 2023 година,
Коментари Харесай

Криптопирамидата Nexo наливала пари в Ботев Пловдив

Само месец след сключване на спонсорски контракт за 2023 година, Ботев (Пловдив) остана без светлина в тунела за приемане на пари от криптофирмата Nexo.

Разбира се, в Ботев не трябва да се тормозят, че единственият действителен финансов донор, с който клубът съумя да подписа договорка, е хипотетична машина за пране на пари за руснаци и ислямски терористи. Просто съвпадане и неприятно стичане на обстоятелтвата, като никой не е знаел за това.

Хронология по случая: 

На 14.12.2022 година Герман Чистяков, изпълнителен шеф на Ботев Пловдив, декларира: " Днес е значим ден за всички тук в ПФК Ботев Пловдив, защото сплотяваме сили с толкоз кадърен и благонадежден сътрудник. Ботев Пловдив е забележителна част от живота и културата на Пловдив и ние сме уверени, че нашият футболен клуб е освен това от част от спортната промишленост на града. Отдадени сме на идеята “Ботев за Пловдив " и тази акция ще залегне като една от главните начинания през 2023.  Готови сме да променим към по-добро освен сегашното, само че и бъдещето на децата на Пловдив ".

14.01.2023 година: Офисите на учредената от четирима българи и ръководената от тогавашния депутат от „ Реформаторския блок “ Антони Тренчев корпорация бяха щурмувани в четвъртък от над 300 души – прокурори, следователи и сътрудници на ДАНС заудноо със задгранични сътрудници заради разследване за пране на пари, излъгани вложители и нарушаване на глобите срещу Русия.

Точно преди месец Nexo в партньорство с ПФК Ботев Пловдив започва Академия “Спорт и бъдеще ” за над 400 деца в неравностойно състояние. Мисията на огромната самодейност е да усъвършенства метода на живот на деца в риск от района посредством спорт и срещи с сполучливи персони от света на бизнеса, високите технологии и футбола. Академията въодушевява младежите като дава безвъзмездни благоприятни условия за деен метод на живот и работа в екип дружно с професионални треньори.

Мащабната самодейност планува поддръжка по няколко разнообразни направления:



* Ден на отворени порти всеки месец до края на футболния сезон (юни 2023 г.) за над 170 деца от четири обществени институции в града.

* Мотивиращи срещи със спортни митове и сполучливи специалисти от разнообразни професионални дисциплини.

* Безплатни тренировки до края на футболния сезон (юни 2023 г.) в спортно учебно заведение " Ботев Пловдив " и цялостна екипировка за деца от локалното образователно заведение.

* Участие в откриващата гала на мачовете на ПФК Ботев Пловдив.

* Еднодневен футболен шампионат, който ще отличи всички спортни гении, станали част от Футболна Академия “Спорт и бъдеще ”.

От написаното нагоре е видно, че тези положителни планове са социализиране на децата в неровностойно състояние ще останат единствено в областта на положителните пожлания. Ако в Ботев не намерят различен спонсор, който да помогне с реализирането на концепцията, тъй като очевидно взаимоотношенията с Nexo към този момент са в предишното.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР