Само месец след началото на „Фермата“ любовта завладя стопанството. Строителят

...
Само месец след началото на „Фермата“ любовта завладя стопанството. Строителят
Коментари Харесай

Първа любовна двойка във Фермата

Само месец след началото на „ Фермата “ любовта завладя стопанството. Строителят Виктор Каров хлътна до уши по хубавицата Цвети, макар че има любовна връзка с момиче от родното му Чепеларе. С 19-годишната родопчанка, която го чака на открито, той почнал да се вижда преди половин година. Двамата изповядвали идентични визии за значимата роля на фамилията в живота, по тази причина считали, че са един за различен.

Каров обаче държи младата жена в загадка, а във Facebook към момента се води "необвързан ". След като влезе във "Фермата " и срещна напетата стюардеса, гайдарят не може да скрие възприятията си. „ Направо не устоявам! Цвети е доста чаровна и кокетна. Невинната й несръчност по този начин сексапилно се вписва в стопанството “, разнежи се младият мъж, очевидно не запомнил за приятелката си. „ Олеле, ти си влюбен! “, разконспирира го предприемачът Пламен.

В последните дни Виктор непрекъснато прави похвали на Цвети и пробва да се усамоти с нея. Очарователната брюнетка също не е безразлична към него. В понеделник вечер тя се сгуши в прегръдките му, а в микрофоните, които участниците са длъжни да носят, ясно се чу учестено сърцетуптене. Цвети стана фермер на седмицата, тъй че връзките им занапред ще се развиват, тъй като тя неизбежно ще се нуждае от помощта на сръчния чепеларец, който строи дървени къщи в живота на открито.

Зрителите по принцип харесват двамата, въпреки че част от тях считат, че Каров е дървен мъдрец. Повечето обаче са безапелационни, че сред младите връзка на открито е невъзможна, тъй като Цвети е градско момиче, която е свакнало с живота в София, до момента в който Виктор развива бизнеса си в провинцията и двамата ще бъдат разграничени съвсем непрестанно. Фенове на предаването са безапелационни, че историята малко припомня миналогодишната история с Даяна и Дани Белев, която се оказа сапунен балон.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР