Само месец и половина след встъпването в длъжност на правителството

...
Само месец и половина след встъпването в длъжност на правителството
Коментари Харесай

КЪСНО Е, РАДЕВ, ЗА КИТКА! „БОЯНСКИ ЛИВАДИ“ НЯМА ДА ТЕ ОТЪРВАТ ОТ ТОВА, ЧЕ ТИ ПРЪКНА И ВЪДВОРИ С ХЕРО МУСТАФА ТОВА БЕЗУМИЕ, НАРЕЧЕНО „ПРОСТО КИРЧО“!

„ Само месец и половина след встъпването в служба на държавното управление на Кирил Петков  пристигна и първият пестник от президента Румен Радев към новата власт. И то във връзка с дейностите на кабинета и персонално на премиера по отношение на РСМ, които министър-председателят прави оценка като „пълен успех“, както последните офанзиви на изпълнителната власт към „Булгаргаз“.

„Мисля, че визитата на премиера в Република Северна Македония беше прибързано“, съобщи президентът пред публицисти в коментар на развиването на връзките ни със Скопие. “



В българската политика, пък и в обществения живот, нюансираното и рационално говорене не се кльопа. Поради тази причина днешният къс брифинг на президента Радев ще се пояснява като Боянските ливади на Желев.

Ровът сред него и държавното управление става бездна, което е необратимо. Радев свърши работата на Херо Мустафа с Кирил и Асен, получи втори мандат и в този момент идва ред да почисти облика си, тъй като няма какво да губи, нито да печели.
Той е президентът и ще е подобен пет години. Новата партия, която ще спекулира с името му няма да получи огромно доверие, а Радев няма да има огромно въздействие в изпълнителната власт. Остава му да се върне към облика на честен коректив със затихващи функционалности.

Днешната фотография пред паметника на жертвите на комунизма бе огромна вреда от позиция и на двете спорещи страни за политически и исторически морал. Не тъй като мястото му не е там, а тъй като се сети за него на втория си мандат и без да изясни тази стъпка на своите леви гласоподаватели, които го направиха президент и които през днешния ден получиха същински потрес.

Сега Кирил Петков ще стане натурален съдружник с Корнелия Нинова против президента, а Демократична България ще останат още малко при него, поради фотографията му в градинката на НДК.

Интересно ще бъде да забележим дали до края на годината ще има предварителни избори или ни чака повтаряне на кабинет „Беров“ съвсем 30 години по късно.

Явор Дачков

Бележка на Веселина Томова: Късно е, Радев, за китка! Оттук нататък НИКОЙ НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯ НАЙ-ВАЖНОТО!!! – че точно Румен Радев, като основен лакей на Херо Мустафа, легитимира измамника Кирил Петков и компания във властта! Легитимира и измислената продуктово позиционирана партия Политическа партия, дирижирана от Херо Мустафа. Каквито и „ боянски ливади “ да пръква оттук насетне, колкото и да се прави на „ обективен стожер “, Радев не може да избяга от персоналната си отговорност за това, което продажнически натвори за страната!
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР