Само френските комедии могат да бъдат едновременно елегантни и безумни.

...
Само френските комедии могат да бъдат едновременно елегантни и безумни.
Коментари Харесай

С какво ново се е захванала Александра Сърчаджиева

Само френските комедии могат да бъдат по едно и също време елегантни и безумни. И тъкмо тази композиция се оказва доказателството за откровено развлечение.
 “Арт ”, Владислав Стоименов, Петър Петров – Перо, Георги Гоцин, Кирил Недков и новата премиера в Младежки спектакъл “Николай Бинев ”
Когато трима другари си кажат истината в очите

Картината на раздора

С него се пробват да ни примамят от Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов " към новото си зрелище, чиято премиера е на 20 февруари. " Оскар " от създателя Клод Мание се смята за една от най-абсурдните и непредвидими комедии на обстановката.

Всичко в нея стартира в една на пръв взор кротка и спокойна заран, в която обаче животът на парижкия милионер Бертран Барние радикално се трансформира. Изневиделица се появяват упорит счетоводител, лъжлива секретарка, блажен теляк и самозабравила се прислужница. А, да не забравим, несъмнено и екстравагантната му брачна половинка, люшкаща се сред депресията и лудостта, която върви в комплект с разбунтувалата им се щерка младеж.

И за похлупак на всичко - от нищото се появява и един позабравен спомен отпреди двадесет и пет години. Измежду всички проблеми, изниква и въпросът къде е Оскар, който евентуално е татко на детето.
 Снимка 606867

Щурата история на Оскар е режисирана от Венцислав Асенов и изиграна от акьорите Руслан Мъйнов, Пламен Великов, Александра Сърчаджиева, Симеон Гълъбов, Маргарита Хлебарова, Анджелика Джамбазова, Илияна Гекова, Росица Александрова и Игнат Дълбоков.
 “Чест ”, Джоана Мъри-Смит, Ивайло Христов, Владимир Карамазов и новата премиера в Театър 199 “Валентин Стойчев ”
Когато Владо Карамазов ни учи на “Чест ”

С какво ново се е захванал артистът

Премиерата на " Оскар " е на 20 февруари от 18:30 ч. в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов ", а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР