Само две свободни места останаха за фазата на четвъртфиналите в

...
Само две свободни места останаха за фазата на четвъртфиналите в
Коментари Харесай

Шампионска лига: Голямата въпросителна и спокойствие в Мюнхен

Само две свободни места останаха за етапа на четвъртфиналите в Шампионската лига. Днес (17 март) и те ще бъдат запълнени.

Предстои да забележим два завладяващи реванша и по традиция те ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group.

По bTV Action в 21:30 ч. започва епизод 2 от конфликта сред " Челси " и " Атлетико " Мадрид . След първия мач интригата не изчезна! В испанската столица лондончани съумяха да победят с 1:0 след спиращо дъха осъществяване на Оливие Жиру.

Снимка: Reuters

Това обаче не взема решение нищо. " Атлетико " продължава да е във вихъра си и да се бори и в Шампионска лига, и в Примера дивисион, където е водач в класирането и има действителен късмет да завоюва първа купа от 2014 година насам, оставяйки зад себе си хегемоните " Барселона " и " Реал " Мадрид.

Диего Симеоне ще може да употребява всичките си звезди, с цел да обърне резултата и да се реваншира на почитателите за равенството с " Хетафе " в последния мач.

Снимка: Reuters

В " Челси " се радват на своето прераждане след идването на Томас Тухел на мениджърския пост. Едно класиране за идващия стадий на Шампионската лига ще бъде добре пристигнало! Трима са контузените в състава - Тами Ейбрахам, Мейсън Маунт и Тиаго Силва, а Жоржиньо е осъден. Дали това ще повлияе върху формата на " сините "? Предстои да забележим в 21:30 ч. директно по bTV Action.

Снимка: Reuters

В другата среща нещата наподобяват малко по-спокойни. От 22:00 ч. по RING един против различен застават настоящият първенец " Байерн " Мюнхен и италианският гранд " Лацио " .

В първата среща баварците свършиха по-важната част от работата си и победиха с 4:1 в Рим. Само че в Шампионска лига това не е гаранция за нищо! " Лацио " мечтае да се трансформира от орел във феникс и няма добра сцена за това от стадиона на " Байерн " в Мюнхен.

Снимка: Reuters

Развоя на реванша следете директно по RING от 22:00 ч.!

В петък (19 март), когато всички четвъртфиналисти са ясни, bTV Action ще излъчи жребия за идващите етапи в шампионата! Началото е в 13:00 ч.!

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР