Само две седмици ни делят до пускането на втория сезон

...
Само две седмици ни делят до пускането на втория сезон
Коментари Харесай

Трейлър на втори сезон на Наркос: Мексико

Само две седмици ни разделят до стартирането на втория сезон на " Наркос: Мексико " (Narcos: Mexico) и Netflix най-сетне взеха решение да покажат филмов откъс, който да ни възпламени фитила. И го направи...
 „ Наркос: Мексико “, bTV Action и излъчването на сериала по малкия екран
Кокаиновата война в Мексико и в българския ефир

Първият сезон на „ Наркос: Мексико “ идва по bTV Action

И без филмов откъс ни беше ясно, че Феликс Гярдо (Диего Луна) ще се опита да разшири бизнеса си с съобразителност и цяла мрежа от тактики. Действието във втория сезон ще се развива в средата на 80-те години на предишния век - недълго по-късно от първия сезон.

Заинтригувани сме от казаното от Гаярдо, че колумбийците в лицето на Пабло Ескобар и картела Кали са с отслабени позиции. Това открива невероятна опция предвождания от него картел Гуадалахара да се намеси съществено в бизнеса с кокаин.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Narcos (@narcos) на Яну 28, 2020 в 7:59 PST

Дори единствено изречено звучи мъчно, а с цел да се направи ще би трябвало много работа. Плановете на Феликс Гаярдо може и да бъдат осуетени, тъй като поради гибелта на Кики Камарена (Майкъл Пеня) DEA са решени на всичко, с цел да заловят виновника.
 Narcos: Mexico, Диего Луна, Netflix и първи тийзър към втори сезон на сериала
Никой не е недостижим в кокаиновата война

Първи тийзър на Narcos: Mexico

Ето за какво пускат Уолт Бреслин (Скут МакНейри) по петите на Гаярдо и картела му. А Бреслин е от тези хора, които няма да се спрат пред нищо, с цел да изпълнят задачата си. Ще пролят и малко кръв, в случай че се постанова, а знаем, че когато са забъркани опиати това е неизбежно.

Вторият сезон на " Наркос: Мексико " е в Netflix от 13 февруари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР