Само две години след появата на дъщеря им, Ирина Шейк

...
Само две години след появата на дъщеря им, Ирина Шейк
Коментари Харесай

Ирина Шейк е напуснала дома на Брадли Купър

Само две години след появяването на щерка им, Ирина Шейк и Брадли Купър са на път да се разделят дефинитивно.

Това твърди английският таблоид The Sun, като новината бе тиражирана и от други издания. Източници настояват пред медиите, че Ирина се е изнесла от вкъщи, който до неотдавна делеше с Брадли Купър.

Според същите източници, Ирина и Брадли не се разбирали от месеци и дните на връзката им били преброени.

За проблеми сред съветския супермодел и артистът се заприказва още по времето, когато филмът “Роди се звезда” излезе по кината. Тогава любовната история на екран сред Брадли и партньорката му в лентата Лейди Гага повдигна много въпроси за естеството на връзките им. Изпълнението на песента “Shallow” наля масло в огъня, защото на сцената Брадли Купър и Лейди Гага изглеждаха като двама души, които се притеглят неудържимо и сред които са пламнали сантиментални усеща.

Тогава Лейди Гага публично отхвърли всевъзможни клюки за случка. Тя съобщи изрично, че “любовните чувства” са били единствено и само актьорска игра и средство да популяризират кино лентата.

Близки на Ирина също твърдяха, че тя е наясно, че специалността на актьора изисква да играе, и че не ревнувала своя сътрудник.

Сега обаче се питаме дали въпреки всичко общественият флирт на Брадли с Лейди Гага не е раздрусал доверието сред артиста и половинката му? Какво тъкмо се е случило, с цел да докара фамилията до край?

Ирина и Брадли към момента не са коментирали. Очаква се те да разпространят формалната си версия, отбелязва Harper’s Bazaar.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР