Само два месеца ни делят от дългоочаквания концерт с новото

...
Само два месеца ни делят от дългоочаквания концерт с новото
Коментари Харесай

Пускат допълнителни сектори за концерта на Енрике Иглесиас в София

Само два месеца ни разделят от дълго чакания концерт с новото шоу на Енрике Иглесиас " All The Hits Live ", което ще забележим у нас на 6 ноември в " Арена Армеец " във връзка 13-тия рожден ден на радио Energy. Огромна част от местата са към този момент запълнени, заради което уредниците отвориха за почитателите шест нови бранша в залата, в продажба от през днешния ден, в мрежата на Eventim.
Новите места освен дават страхотна видимост към сцената, а и от тях феновете на артиста ще могат да го допират с помощта на двете платформи, т.нар " езици ", излизащи от двете страни на сцената и допиращи се до редовете с аудитория.
И това не е всичко! Цялата сценография на новото шоу на Енрике е основана на концепцията за интимна непосредственост с публиката – ще го забележим да пее и поддържа връзка от близко с почитателите върху комплекс от две подиуми (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани чрез кулоар. Така любимецът на поп фанатиците ще циркулира непрестанно сред сцена А и сцена B по коридора, заобиколен от присъстващите, които безусловно ще могат да си създадат селфи с него, до момента в който извършва прочувствените си шлагери.

" All The Hits Live " дава обещание да бъде едно в действителност грандиозно представление! Цялата стена зад главната сцена А ще бъде опасана с 500 кв. метра видео екран. Ще станем очевидци на изключителни нови пироефекти, носещи многозначното наименование " огнен водопад ". Ще бъдат употребявани и нов модел осветителни тела, които за първи път бяха въведени за шоуто на Енрике Иглесиас в Мюнхен през март тази година.
През последните месеци той се намира в страхотна форма, откогато обичаната му, а той води доста по-здравословен живот и посвещава доста повече време на фамилията си.
Цените на билетите са сред 69 и 159 лева в мрежата на Eventim.
Линк за онлайн продажба на Eventim.bg - https://goo.gl/DYse3w

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР