Само до 22 юни в онлайн магазина на клиентите могат

...
Само до 22 юни в онлайн магазина на клиентите могат
Коментари Харесай

Смартфони с до 250 лв. отстъпка в онлайн магазина на Vivacom

Само до 22 юни в онлайн магазина на клиентите могат да се снабдят с нов смарт телефон на страхотна цена с до 250 лева отстъпка. Смартфоните включени в акцията са с разнородни характерности и от разнообразни ценови категории, с цел да удовлетворят желанията на обособения консуматор. Промоционалните оферти са годни при подписване на нов контракт или възобновяване на настоящ, а моделите могат да бъдат закупени в брой или на погашение.

С до 250 лева понижение се оферират сгъваемите смарт телефони Huawei Mate Xs и motorola razr 5G. разполага с 6.2-инчов главен OLED екран, сгъващ се на половина и 2.7-инчов OLED външен Quick View екран. Моделът е съчетаем с 5G мрежата на Vivacom.
 Нов Android тв приемник за лятото в композиция с пакет EON от Vivacom Нов Android тв приемник за лятото в композиция с пакет EON от Vivacom
Специално за лятото и идните спортни шампионати Vivacom стартира предлагането на новия тв приемник - PHILIPS 58PUS8505, който е първ...

Другото сгъваемо устройство част от промоцията е. Смартфонът разполага с 8-инчов FullView екран в разгънато положение и 6.6-инчов екран в сгънато положение. Сгъването и разгъването на Mate Xs се реализира благодарение на Falcon Wing панта от край до край, формирана от над 100 съставния елемент, а структурата на екрана е двуслойна и полимерна.

На специфична цена се предлага и. Смартфонът се отличава с процесор Qualcomm Snapdragon 865, тройна камера със 108 МР главен датчик и огромна батерия с потенциал 5000 mAh. Устройството има огромен 6.7-инчов FHD+ OLED екран с 90 градусови извити ъгли и периодичност на освежаване на картината 90Hz.

С отстъпка в актуалната промоция могат да бъдат закупени и смарт телефоните и, идващи в комплект с безжичната колонка LEXON BT. И двата смарт телефона оферират чудесно преживяване с помощта на мощния процесор, обширния FHD + сензорен екран, четворната съществена камера и огромната адаптивна батерия, в композиция с изкуствен интелект. Моделите имат грациозен и новаторски дизайн и 3D стъкло с безпрепятствено, матово покритие.

Отлично предложение от междинния клас устройства е, който идва в комплект с безжичните слушалки REALME Buds Q. Смартфонът има моден дизайн и предлага четворна камера, 5000 mAh батерия и екран, с периодичност на освежаване 90 Hz. Моделът има и вградена NFC функционалност.
 25 студенти приключиха сполучливо 11-ото издание на Vivacom Техническа академия 25 студенти приключиха сполучливо 11-ото издание на Vivacom Техническа академия
В единадесетото следващо издание на Vivacom Техническа академия, сполучливо приключиха 25 студенти в III и IV курс от компетентност „ Тел...

Повече информация за акцията с до 250 лева отстъпка на смарт телефони в онлайн магазина на Vivacom можете да откриете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР