Само до 17 декември дружеството ще плаща по 30 лв/дка

...
Само до 17 декември дружеството ще плаща по 30 лв/дка
Коментари Харесай

„Агрион“ отваря с промоция офис в Средец

Само до 17 декември сдружението ще заплаща по 30 лв/дка над контрактуваната цена

Най-голямата компания за професионално ръководство на аграрни активи „ Агрион” в Средец. Той ще бъде на адрес пл. „ България “ №5, до районния съд,а работното време на представителството е от 8:30 до 17:30 часа.

Откриването на офиса съответствува и с националната за закупуване на земя от „ Агрион “. До 17 декември компанията ще заплаща по 30 лева за дка над контрактуваната пазарна цена. Това значи, че в случай че парцелите са към 10 дка, продавачите ще получат по 300 лева спомагателна облага над контрактуваната цена.
свързани новини7359на 26.11.2021
Основната активност на офиса в ще бъде пазаруване и отдаване чартърен на земеделска земя, само че там ще се оферират и цялостен куп безвъзмездни съвещания, свързани с поземлените връзки. В представителството на „ Агрион “ всеки притежател може да получи гратис експертна информация кои са преимуществата на неговия имот, ще му спомагат да разбере дали и кой му обработва земята и най-много какво да прави с нея.

„ Откриването на в е в отговор на засиления интерес на притежателите в района към покупко-продажбите със аграрни земи. Надяваме се нашите специалисти да бъдат потребни за всички, които желаят да продадат земята си или да получат безвъзмездна консултация за това по какъв начин да я стопанисват. Смятаме, че можем да сме потребни на хората да решат по какъв начин да употребяват земята си, тъй че да не пустее и в това време да им донесе мечтаните финансови ползи”, разясниха от сдружението.

Продажбата на наследствени селскостопански парцели е метод да се добави фамилният бюджет, без да се търсят заеми от банки или други институции. Експертите ползват самостоятелен метод към всяко едно питане, с цел да подсигуряват транспарантна и съответна цена. За разлика от други компании, „ Агрион “ не употребява метода на осреднена оценка за обещано землище, който изкривява ценообразуването, а образува цената на съответния парцел в сходство със особено основан логаритъм, включващ разнообразни съставни елементи.

Проучване сочи, че притежателите желаят да продадат своята земя на компании, които са потвърдили, че могат да се грижат за нея и по тази причина избират най-често „ Агрион “.

„ Агрион “ е най-разпознаваемият за частните притежатели бранд, занимаващ се с ръководство на аграрни земи. За близо 75 на 100 от притежателите на земи и над половината от арендаторите в страната сдружението е пожеланият сътрудник за подписване на договорка за земеделска земя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР