Само дни след като пожарникарите успяха да изгасят опустошителния горски

...
Само дни след като пожарникарите успяха да изгасят опустошителния горски
Коментари Харесай

Нов пожар избухна на остров Евия, евакуират граждани

Само дни откакто пожарникарите съумяха да изгасят опустошителния горски пожар в Северна Евия, който унищожи елементи от горските масиви, нов пожар избухна покрай Мармари - крайбрежен град в югоизточната част на острова.

На жителите на Кокини им е подредено да се изтеглят, макар че пожарната работа съобщи, че пламъците към момента не заплашват къщите, заяви „ Катимерини ”.
 На остров Евия избухна нов пожар На остров Евия избухна нов пожар
Нов пожар избухна в петък на гръцкия остров Евия, само че на юг от региона, където голям горски пожар унищожи гори, изпепели жилища и все...

В региона гасят пламъците 46 пожарникари с 20 противопожарни автомобила и пехотно звено, а водни бомбардировачи дойдоха рано сутринта.

Властите предизвестиха, че транспортен съд на бреговата защита, частна лодка и два пътнически кораба са дебаркирали в Мармари при положение, че жителите би трябвало да бъдат евакуирани по море.

Пожарът на север - най-големият за последните няколко седмици, който стартира при започване на август, пламтя повече от седмица, преди да бъде овладян, опустошавайки горите, напомня БГНЕС.

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР