Само ден остава до един от най-чаканите футболни европейски мачове

...
Само ден остава до един от най-чаканите футболни европейски мачове
Коментари Харесай

Суперкупата на Европа: Металист-рефер в мача между "Челси" и "Виляреал"

Само ден остава до един от най-чаканите футболни европейски мачове - този за Суперкупата на Стария континент. Един против различен ще се изправят " Челси " (победител в Шампионската лига през сезон 2020/2021) и " Виляреал " (победител в " Лига Европа " през сезон 2020/2021).

На терена обаче няма да са единствено футболистите на двата отбора. Там, с цел да следи дали се съблюдават разпоредбите, ще участва и един квалифициран правист, някогашен банкер, върл почитател на метъл музиката и " Слейър ", китарист и татко на 3 деца.

Сергей Карасьов беше определен от УЕФА за основен арбитър на мача в Белфаст. Срещата сред " Челси " и " Виляреал " може да гледате директно по bTV Action от 21:30 ч. на 11 август.



Карасьов носи прякора " Руския Пиер Луиджи Колина ". Приликата с именития италиански рефер е освен външна. Руснакът е считан за един от елитните футболни съдии в родината си и се слави с безпогрешни и справедливи решения.

Той е роден в Москва през 1979 година Като младеж играе футбол школата на " Тимирязевец " в град Дмитров на север от столицата. Но не избира футбола за своя специалност. Учи за правист, а до 2005 година работи в банка.

Тъй като заплатата му е едвам 150 $ на месец, Сергей заработва и като арбитър. Получава първи наряд в аматьорските групи през 1995 година 10 години по-къно той напуща банката, защото получава опция да свири в елита на съветския футбол.

От 2010 година той получава лиценз и от УЕФА. Неговото показване му носи дежурства в най-напечените съветски дербита и във значимите финали.
View this post on Instagram

През 2015 година реферът получава опция да управлява мачове на високо европейско равнище - европейското състезание във Франция. Нарядите му за международното в Русия и последното състезание на Стария континент преди месец са разумни.

Руснакът беше основен арбитър на 3 мача от Шампионската лига през последния сезон и на 5 от Лига Европа.
View this post on Instagram

Иначе отвън терена Карасьов е разпален почитател на метъл музиката. Любимата му група е " Слейър ". Самият той свири на китара и даже неотдавна сбъдна фантазията си да свири на концерт. На 23 февруари 2021 година той излезе на сцената дружно с група " Катарзис " по време на фестивал в Москва.
View this post on Instagram

Карасьов е женени и има 3 деца, като синът му към този момент се занимава с футбол.
View this post on Instagram

Как ще се оправи реферът-металист с мача " Челси " - " Виляреал "? Гледайте мача за Суперкупата на Европа в сряда (11 август), директно по bTV Action от 21:30 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР