Само да съм здрав и корав, това си пожелавам. Да

...
Само да съм здрав и корав, това си пожелавам. Да
Коментари Харесай

Шише ракия не можа да се опъне на Фънки и Коцето! Басистът празнува рожден ден с певеца

„ Само да съм здрав и твърд, това си поисквам. Да мога още да пия, да пея, да се веселя на другари и на нови песни. ” Това си пожела на рождения ден фънкидола Димитър Ковачев-Фънки, който преди ден стана на 62 години.

„ Кога минаха и аз не знам, добре, че другите знаят на какъв брой ставам, че аз от 20-годишен не ги броя “, майтапи се музикантът. За първи път басистът чествал рожден ден предходната година. Тогава бил в камерен семеен кръг с продуцента си Иван Несторов-Амебата. Преди празника Фънки репетирал с „ Черно було “ в женски одежди, фусти и шапки. Този път заложи за празника на новата си приятелка - фолкпевецът Константин.

„ Ще ми се да се гръмна! Убиха бизнеса с този ковид. Добре, че е Коцето да се веселим заедно и радостно двамата “, смее се Фънки и описа, че 62-годишният му рожден ден се случил с шише ракия и песните на Коцето, написа „ България Днес “.

„ Слушахме, пяхме, пушихме пури, ей това желая от тоя живот, само че би трябвало и да се поработва, братче “, споделя постоянно усмихнатият басист. На двамата музиканти не им се опъна количеството алкохол, от което не се напиха, а в противен случай, даже можели да създадат везна (вдигаш единия крайник перпендикулярно на другия дружно с двете ръце встрани).

„ Ами ние си имаме тренинг, то в случай че единствено от това се напиваме… Вечно сме си пияни - от обич и страсти “, пошегува се Фънки, който по през целия ден се движи в компанията на фолкпевеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР