Само 4 отбора останаха в битката за трофея от най-големия

...
Само 4 отбора останаха в битката за трофея от най-големия
Коментари Харесай

Местните любимци от Fnatic са аут, само 4 тима останаха в Champions

Само 4 тима останаха в борбата за трофея от най-големия VALORANT шампионат, а точно Champions Истанбул. Съставите, които още са в играта са LOUD, OpTic, DRX и FPX, като първите два отбора ще премерят сили, с цел да стане явен първия финалист в шампионата.

Вчера се организираха срещите сред Fnatic - DRX и XSET - FunPlus Phoenix. В първата от тях корейските геймъри съумяха да вземат сложна победа с 2:1 (7-13, 14-12, 13-9), изпращайки локалния любим Емир Али " Alfajer " Бедер и останалата част от " оранжевите " отвън шампионата. 

Последва трагичен конфликт сред един от огромните тимове в Северна Америка - XSET и първенците от последния Masters, който се организира в Копенхаген - FPX. Стигна се до три карти и нов цялостен поврат, като в последните минути от NA състава желаеха да преиграят финалния рунд заради " бъг " с едно от ability-тата на Killjoy, а по този начин си завоюваха и продължения. 

В последна сметка обаче Кирило " ANGE1 " Карасов и компания съумяха да подчинят противника си още един път и да продължат в LB, където ги чака мач против DRX на 16 септември, преди който ще се играе и полуфиналът сред OpTic и LOUD.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР