Само 4 десети от секундата оставиха Владимир Илиев извън финала

...
Само 4 десети от секундата оставиха Владимир Илиев извън финала
Коментари Харесай

Владо Илиев остана на 0.4 секудни от финал в суперспринта на Световното по летен биатлон

Само 4 десети от секундата оставиха Владимир Илиев отвън финала в дисциплината суперспринт на 7.5 километра на продължаващото в Руполдинг (Германия) международно шампионати по летен биатлон.

Българинът започва квалификациите решително без неточност на първа пукотевица, само че двата пропуща на втора го класираха 31-ви, на 46,6 от най-бързия в квалификацията Тиери Ланже от Белгия. Последният продължаващ напред към финала бе швейцарецът Сандо Бовисти, финиширал без неточност с закъснение от 46,2 сек.

Другият национал Антон Синапов позволи четири пропуща при стрелбата и се подреди 48-и, на 1:06,07 минута от най-бързото време и също не преодоля пресявката.

В квалификацията на същата дисциплинираност при дамите Милена Тодорова с 3 пропуща (1-2) се подреди 42-ра, на 1:17 минута от записалата най-хубаво време по 6-километровото трасе Маркета Давидова от Чехия. Другата българска представителка Мария Здравкова също с 3 неточности (1-2) остана 51-ва, по този начин и двете българки не откриха място измежду 30-те финалистки.

Утре в програмата на Световното състезание в Руполдинг са спринтовете за мъже, дами, младежи и девойки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР