Само 3000 броя от лимитирания модел са достъпни на световния

...
Само 3000 броя от лимитирания модел са достъпни на световния
Коментари Харесай

Dark Base 700 White Edition – премиум шаси за ентусиасти

Само 3000 броя от лимитирания модел са налични на международния пазар

Премиум шасито Dark Base 700 White Edition е колекционерска полезност за всеки огромен запалянко (източник: be quiet!)

Лидерът на пазара на компютърни зареждания в Германия „ be quiet! “ показа Dark Base 700 White Edition – лимитиран модел на известното премиум шаси на компанията Dark Base 700. Ограничен единствено до 3 000 броя в целия свят, Dark Base 700 White Edition идва с ексцентричния за компанията бял, моден дизайн и транспарантен похлупак от закалено стъкло, оповестиха от дистрибутора Асбис България .

Dark Base 700, една от първите кутии с челен USB 3.1 Gen 2, получи доста похвали както от пресата, по този начин и от клиенти, с излизането си на пазара през 2017 година И до този миг кутията към момента е водеща измежду съперниците си.

Както подсказва името, Dark Base 700 White Edition се създава в ярко и елегантно бяло. За да се подчертае дизайна на кутията, страничният прозорец е изменен с транспарантно, закалено стъкло. Алуминиевият знак с настоящ номер отразява лимитираната наличност от 3 000 броя на Dark Base 700 лимитирана бяла серия в международен мащаб, което прави шасито колекционерско за всеки огромен запалянко.

Гъвкавата, модулна структура има репозициониращи се слотове за твърди дискове и преносима тава на дънната платка, предлагайки многочислени благоприятни условия за монтаж. Неизползваните отвори на HDD слота са снабдени с бели капаци за менажиране на кабелите и комфортното им скриване. Същите тези капаци се контролират на височина и могат да се затворят изцяло.

Задната част на кутията предлага варианти за монтиране на до три SSD диска, до момента в който две от трите включени HDD кафези могат да бъдат позиционирани под „ тунела “ за зареждането на Dark Base 700 White Edition. Горната част на „ тунела “ за зареждането е разграничена на четири преносими сегмента, като по този начин се усъвършенстват въздушният поток и ръководството на кабелите, когато е затворен.

Dark Base 700 White Edition може да побере и по-дълъг челен нагревател с изваден челен сегмент на корпуса на зареждането. Дъното и „ тунелът “ на зареждането разрешават спомагателна апаратура на вентилатори, което усъвършенства въздушния поток на шасито. Вертикално инсталираните графични карти могат да се демонстрират благодарение на спомагателен
слот за монтиране, с цел да се подчертае естетиката на вградената система.

Dark Base 700 White Edition се създава в ярко и елегантно бяло (източник: be quiet!)

Двата авансово конфигурирани безшумни вентилатора Silent Wings 3 140 mm PWM оферират безкомпромисно изстудяване. Уникалният дизайн на перките им и гумираната рамка обезпечават оптимална циркулация на въздуха, до момента в който 6-полюсният мотор на вентилатора, с флуидно-динамичен лагер (FDB), понижава потреблението на сила и вибрациите.

Ентусиастите с водно изстудяване могат да се възползват от опцията за до 360 мм размер на радиатора и горна монтажна рамка, която се плъзга странично за монтаж.

L-образни шумозаглушаващи отвори, ситуирани в предната и горната част на шасито, предотвратяват придвижването на въздушния поток по права, по-шумна линия. Междувременно, местата за монтиране на зареждане, HDD и страничния прозорец са отделени, с цел да се предотвратят вибрациите, предизвикващи звук.

До шест PWM вентилатора се свързват с вградения контролер на корпуса, работещ на три ръчни и един автоматизиран PWM режим. Докато са в цялостен ръчен режим, шестте вентилатора могат да бъдат разграничени на два канала, създавайки обособени охладителни зони.

Изработена от алуминий и стомана с дебелина 1, 2 мм, хубавичко структура на Dark Base 700 White Edition усилва стабилността и акцентира елегантния и дизайн. Премиум стилът се демонстрира още от огромния непряк прозорец от закалено стъкло на корпуса, до момента в който вградените RGB светодиоди дават до шест цвята и три режима посредством вграден контролер, а всеки цвят от цялостния RGB набор е съчетаем със софтуера на дънната платка.

В предната част на шасито са вградени USB 3.1 Gen 2 вид C порт, два USB 3.0 врата, HD аудио жакове и контролери за скорост на вентилатора и RGB светодиоди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР