Само 3 месеца след като си намери заместник в “Тази

...
Само 3 месеца след като си намери заместник в “Тази
Коментари Харесай

Златимир Йочев обяви дали ще напусне Би Ти Ви, за да отиде в Нова тв

 Само 3 месеца откакто си откри заместител в “Тази заран ", Антон Хекимян - началник на новините, настоящите излъчвания и спорта в Би Ти Ви, ще би трябвало да търси нов водещ. Има риск Златимир Йочев да напусне, с цел да стартира работа в Нова тв. Там към този момент се реалокира брачната половинка му Марина Цекова, която допреди 2 седмици водеше късните вести по Би Ти Ви, написа жълт уебсайт.

Дори добавя, че Йочев не е бил на работа в петък, само че обяснението, че е в отмора, не звучало съществено. Абсолютна неистина е. Единственото правилно в писанията е моето име, сподели Златимир Йочев пред “ ".

“Здраво стъпил съм в Би Ти Ви, одобрявам сътрудниците си, в този момент следва да отразяваме изборите, а и се приготвяме за новия есенен сезон. Категорично няма да напущам малкия екран. Предвидил съм си сили за дълго тичане в Би Ти Ви ", сподели още Йочев.

Тъй като лятото ще е наситено със събития и надали ще могат да се употребяват дълги отпуски, двамата с партньорката му на екрана Биляна Гавазова ще се редуват да имат дълги уикенди. Йочев ще почива в петък, когато Гавазова ще води сама, а тя няма да е на работа в понеделник, когато той ще е в ефира на утринния блок.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР