Само 24 часа след като потвърди, че е имало срещи

...
Само 24 часа след като потвърди, че е имало срещи
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: Защо сега, смелчаго? Защо не, докато Алексей Петров беше жив?

" Само 24 часа откакто удостовери, че е имало срещи сред него, Алексей Петров и Политическа партия, през днешния ден Борисов се отметна от това. И в същия миг споделя: аз в никакъв случай не неистина. Пародия. "

Това се споделя в позиция на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, публикувана от пресцентъра на партията.

Така тя разяснява днешното изявление на водача на ГЕРБ от Бургас, с което той... допоясни вчерашните си изказвания, свързани с убития предприемач и някогашна барета.

" Борисов над десетилетие е въплъщение на задкулисието и паралелната страна. И самичък го призна.

Докато от Денков и Габриел се организираха публични, за пред публиката, диалози за държавно управление, същинските, подмолните сделки са създали сглобката.

Класически образец на паралелна страна. И нейният татко е Бойко Борисов ", споделя още Нинова, представена от Българска телеграфна агенция.

" Въпросът е докога ще му минават номерата? Как сякаш европейските хора Денков и Габриел ще одобряват, че са били сламени индивиди на конци, до момента в който балканският мутренски и подмолен сговор на Борисов е текъл? Това е въпрос и към европейските ни сътрудници ", показва още Корнелия Нинова.

" И един въпрос към Борисов: за какво в този момент, смелчаго? Защо не, до момента в който Алексей Петров беше жив? След убийството му една седмица се кри в миша дупка. И най-после към народа: докога? Докога ще поносим тази подигравка с народ и страна? ", пита в поста си водачът на Българска социалистическа партия. 

Междувременно БСП-София утвърждава през днешния ден формулата за явяване на локалните избори, претендента за кмет на София и подреждането на листата с общински съветници. На съвещанието на Градската конференция участва Ваня Григорова, стопански консултант на КТ„ Подкрепа “, която ръководителят на БСП-София Иван Таков показа като претендента им за кмет на столицата. 

Преди седмица Ваня Григорова разгласи, че приема номинацията за кмет на София от БСП-София и коалиция " Левицата! ".
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР