Само 2-3 банана на ден правят истински чудеса с тялото

...
Само 2-3 банана на ден правят истински чудеса с тялото
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи с тялото ви, ако ядете по 2-3 банана на ден

Само 2-3 банана дневно вършат същински чудеса с тялото ни!

Бананите от дълго време са станали неизменима част от живота ни, въпреки да порастват на другия завършек на света. Популярността на тези плодове се дължи на необикновено потребните им свойства, които въздействат позитивно на човешкия организъм.

Само 2 банана дневно са способни да изпълнят дневната норма калий, което значително усъвършенства работата на сърдечно-съдовата система. Консумирането на банани се предлага при аритмия и хипертония.

В бананите също по този начин се съдържа витамин B6, виновен за изработването на серотонин, който мнозина назовават „ хормон на щастието “. Само един банан дневно е кадърен да ви повдигне настроението.

Незаменимият витамин С също се съдържа в бананите, по тази причина те са чудесно профилактично средство против разнообразни инфекции.

Но най-важното свойство на банана е неговият отпускащ резултат. Този плод съдържа аминокиселината триптофан, която в композиция с витамин B6 способстват изработването на мелатонин.

По този метод, изяждайки единствено един банан час преди сън, можете да забравите за безсънието и да се насладите на сладостен и нескончаем сън.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР