Само 10 минути дъжд бяха достатъчни, за да наводнят обновения

...
Само 10 минути дъжд бяха достатъчни, за да наводнят обновения
Коментари Харесай

Порои се изсипаха във Варна и Сливен

Само 10 минути дъжд бяха задоволителни, с цел да наводнят актуализирания бул. „ Васил Левски” във Варна, станал прочут със своето кръгово.

А недоволството на варненци от обстановката преля в обществените мрежи. Хората споделяха фотоси на секторите, където се появиха кални локви. Макар водата да се отече релативно бързо, недоволството остана. Булевардът беше освежен и доизграден за повече от 110 милиона лв., като ремонтните дейностите по него към момента не са приключени. Оше няма Акт 16, а придвижването по него беше пуснато при краткотрайна организация преди Великден.

Това не първият случай на неодобрение, който провокира ремонтът. Вълна от отрицателни мнения имаше и против осъществяването на новото кръгово кръстовище по бул. „ Васил Левски”. Кметът на града Иван Портних обаче показа, че му харесва и дефинира планът като революционен за Варна. Това е най-мащабният за града през последните 30 години.

Порой и градушка удариха и Сливен. В следобедните часове някои улици в града бяха непроходими. За броени минути мощният дъжд се изля над града и сътвори проблеми на водачите, заяви БТВ. Шофьорите са отбивали поради наводнените пътища, а се е наложила и намесата на „ Пътна помощ”, с цел да бъдат издърпани някои от закъсалите коли. Трафикът в южния град към този момент е възобновен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР