Съмненията на Жан-Клод Юнкер относно председателството на Румъния не са

...
Съмненията на Жан-Клод Юнкер относно председателството на Румъния не са
Коментари Харесай

Владо Береану: Политическият хаос в Румъния неоснователно тревожи Юнкер

Съмненията на Жан-Клод Юнкер по отношение на председателството на Румъния не са неоснователни. Политическият безпорядък в Румъния е вследствие на ръководството на Ливиу Драгня, който е водач на Социалдемократическата партия в страната, който е осъждан и не може да стане министър-председател, само че има мощно въздействие.
Това съобщи журналистът Владо Береану в предаването „ Лице в лице” по bTV. Той коментара политическата обстановка в Румъния и за какво Жан-Клюд Юнкер изрази подозрения по отношение на председателството на Румъния на Съвета на Европейски Съюз.

Според Береану политическият безпорядък в Румъния е вследствие на ръководството на Ливиу Драгня, който е водач на Социалдемократическата партия в страната. Осъждан един път, Драгня не може да заеме премиерският пост, само че има директно въздействие върху избора на министър-председател, уточни Береану. Ливиу Драгня слага на високи постове в Румъния хора, които са му правилни.

„ Смениха се трима министър председатели за една година, като в Румъния се стигна до цялостен парадокс – Социалдемократическата партия да гласоподава избор на съмнение на личния си министър председател. Най-накрая на поста беше сложена госпожа Виорика Дънчила, която е развлечение за всички наши сътрудници публицисти в Румъния. Това е една елементарна стопанка – и не от сексистка позиция, схваща се”, разяснява Береану.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР