Самият факт, че обединение възниква между ДСБ и Да, България

...
Самият факт, че обединение възниква между ДСБ и Да, България
Коментари Харесай

Обединение между ДСБ и "Да, България" е здрава основа, смята Даниел Смилов

Самият факт, че обединяване поражда сред ДСБ и " Да, България " е положителен факт. Това е здрава основа. Така политологът Даниел Смилов дефинира пред БиТиВи поръчката за обединяване сред двете обединения.

Според него новата групировка би трябвало да покаже, че е ефикасен индивид и няма да се разпадне. Всички хора виждат, че моделът на ръководство има недостатъци и ограничавания, изоставаме даже от директни съперници, въпреки че България като цяло се развива добре, разбора още той.

Допълни, че ГЕРБ е най-популярната групировка, тъй като няма ефикасна опция.

Има основни кавги, останали нерешени – КТБ, правосъдната система, " Белене " – всичко това, което десният и центристки човек не го приема елементарно. И заради неналичието на опция ГЕРБ стои като алтернатива, разяснява Смилов.

Допълни, че главният въпрос не е толкоз в отхвърлянето на модела ГЕРБ, което ще стане в даден миг, а въпросът е в построяването на нещо ново.

Бившият народен представител от Реформаторския блок Гроздан Караджов разяснява, че се управлява от поуките на последните години. Всеки поведе част от дружината, това беше прогнозируемо. Хората обаче ги интересува за какво, какви са поуките от Реформаторството в предходното ръководство. Добре ли беше, че влязохме, неточност ли беше, че напуснахме. На старта е едно ново обединено, какви гаранции даваме на хората, че няма да се повтори, попита той.

Според него хората не са склонни повече да дават доверие на заем. Трябва да се ясни идейните основи на това ново обединяване, тъй като Реформаторският блок започва безидейно, уточни той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР