Съмишленици на депутата Антон Тодоров се вдигнаха в спонтанна защита,

...
Съмишленици на депутата Антон Тодоров се вдигнаха в спонтанна защита,
Коментари Харесай

Фейсбук вълна в защита на Антон Тодоров: Не, не си отивай!

Съмишленици на депутата Антон Тодоров се подвигнаха в спонтанна отбрана, незабавно откакто създателят на книгата  " Шайка - книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите " разгласи, че подава оставка.

Броени минути откакто стана ясно, че той напуща Народното събрание, на фейсбук профила на Тодоров се появиха стотици мнения в негова отбрана.

Ето по-любопитните от тях в автентичен правопис и пунктоация:

Даниел Гългълов Неее.......Господин Тодоров вършиме неточност......моля ви недейте!!!

Тенева Венета Не бива!!!

Борислав Ботев Няма подобен филм аз съм Ви избирал аз не съм склонен, твърдо съм срещу.

Дина Павлова Ne sam saglasna s Vas, vsichki merzavci tova celjaha, ne im dostavjajte udovolstvie

Maria Schwarz Е! Стига с тези оставки. Правите наслаждение само на Българска комунистическа партия лъжците и клеветниците. Бива ли да им угаждате?!?!?! Танцувате им по свираката.

Kiril Iliev Не съм склонен!!!Пак ли ще оставим Българска социалистическа партия да победят.

Христиана Тодорова Да не сте посмял не

Иван Белишки Не се предавайте пред тях. Лявата мафия цели тъкмо това!

Irena Shopova Не..г- н Антон Тодоров, не го правете, не им доставяйте удовоствието да ликуват.

Иван Белишки Тези публицисти са прислужници на Кремъл. Истинската публицистика за жалост умира.
Не позволявайте да Ви победят.

Stefan Kraev Антоне, без теб доста ще се оттеглен от ГЕРБ.

Yonka Baireva Г-н Тодоров, уповавам се че тази стъпка обратно е единствено тъй като се ускорявате за нова офанзива, а не е оттегляне

Emiliya Atanasova Айде в този момент всякакви дришлювци (без извинение) да почват да диктуват разпоредбите на говорене. Моля Ви-не подавайте оставаката си.

Vela Pancheva И от къде накъде??????Принудиха ли Ви.....

Stefan Kraev Айде стига, бе.
Един почтен и него го прокудиха.

Зорница Цветкова .Ако сте самичък горе, ще се разболеете. Правилно е, съгласно мен решението Ви.Уроци от предишните години! Гордея се,че съм една, от многочислените Ви другари!

Lusi Iordanova С оставката си, Вие се предавате и цялата комунистическа клика ще ликува. Спрете и не им доставяйте това наслаждение! Помислете за тези, които са ви избрали и чакат да ги защитавате.
``
Mladen Badansk i НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! До Вас сме,г-н Тодоров! Подкрепяме Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)! Не им доставяйте това наслаждение! Борбата с комуноидите е тежка,но ние ще я спечелим точно с Човеци като Вас!

Daniela Lefterova Vasileva Никакви оставки! С нищо не сте обидил Виктор. Гледах цялото изявление! Ако се усеща афектиран, да върви в съда!

Севдие Сабри Моля Ви, господин Тодоров, не го правете!!! Вие сте трубадур на правдата!

Nikolay Nenov Никакви извинения и никаква оставка..Това е изменничество към истината..Даже не и към симпатизантите на ГЕРБ

Desimir Tsanov А Сашо Диков като ви наскърбява в Народното събрание с тежки прилагателни не се ли почуствахте застрашен!!

Valentina Geneva Новината е тъжна, само че за какво ми се коства, че като не сте привързан с,,протокола,,, който би трябвало да спазвате в говоренето като депутат, ще имате по-голяма независимост на деяние в това, което вършите?

Lidia Mihaylova Не си подавайте оставката!Вие сте мотора на ГЕРБ! Без Върховен административен съд единствено вършиме услуга на алените отпадъци!Моля Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)! Вие сте вярата на милиони хора да разкриете истината и единствено истината! Не ни оставяйте!!

Емил Христов Айде стига нелепости бе Антоне! И ти ли!? Какво ви става бе хора!?! Та белким не разбирате че тези червенобетонни гадове тъкмо това целят и по тази причина ви отстрелват един след различен! И ти и ГЕРБ, зомбираха ли ви, какво става!?
Вместо да им кажете да си еб..т пу…

Мая Йорданова Жалко, знам какъв брой е мъчно, да се поемат такива удари, само че мисля, че сте избързали! Когато ровиш в гнездо на оси, те атакуват и хапят! Ако побегнете, те Ви гонят на рояци! Решението е дебела кожа и Райт, срещу нездравословни, насекоми!

Vlado Filipov Нито крачка обратно!!!Не подавайте оставка!Вие имате голяма поддръжка!!!

Петя Димова Нее не одобрявам оставката ви!!!!!!

Hristina Tihcheva Г-н Тодоров има толкоз огромна поддръжка, че може да си направи партия и ще завоюва. ГЕРБ имат думата, в случай че не го поддържат съответно, ще изгубят последователи.

Desimir Tsanov Оставката е ФАКТ с ГЕРБ той имаше много повече обезпечено гледаемо време.Урязват му аудиторията.Не му е елементарно може и Фейса да си закрие.Жалко,че доста исторически обстоятелства ще замлъкнат.Успех.

Sofia Kirova Българска социалистическа партия е 100 и недостатък годишна партия тъй като застава твърдо,дори безпардонно зад хората си,а ние честните Марийки се разделяме също по този начин безпардонно с хората си.Голяма неточност.Материал не остава.

Svetla Paltsheva ПОДКРЕПА И ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА!

Николай Колев Totaler Krieg против алените изчадия! Няма да забравим, няма да извиним!

Ресторант С.Биволаре Така елементарно ли се предаваш.А ние които ти имаме вяра за какво разочароваш.Стани Антоне

Mladen Badanski НИЕ,ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ-1,3 МЛН. НЕ ПРИЕМАМЕ ОСТАВКАТА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)! БОРБАТА Е В РЕШАВАЩ МОМЕНТ- СЕГА ИЛИ НИКОГА! ВЪЗ-МЕЗ-ДИЕ!

Петя Чолакова Абсолютно съм ПРОТИВ. И това, че ГЕРБ си разрешиха да изричат разграничения, беше много недопустимо. За мен персонално те се отхвърлиха от своите си. Подобно държание на самата партия е незадоволително и недопустимо. Затова и Българска социалистическа партия наподобяват надалеч по-задружни и обединени. Защото НИКОГА не се отхвърлят от своите си. Много съм разочарована от протичащото се. Сякаш Българска социалистическа партия диктува разпоредбите...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР