Сами Шийн обяви какви са намеренията и в краткосрочен план.

...
Сами Шийн обяви какви са намеренията и в краткосрочен план.
Коментари Харесай

Кое е единственото нещо, което пречи на дъщерята на Чарли Шийн да уголеми гърдите си

Сами Шийн разгласи какви са желанията и в кратковременен проект. 19-годишната щерка на и Дениз Ричардс е взела решението да уголеми гърдите си, което евентуално ще ѝ е от изгода, защото сега тя се изявява като секс служащ в платформата за възрастни OnlyFans.
 Защо Сами Шийн (дъщерята на Чарли Шийн) се дефинира като секс служащ
Защо дъщерята на Чарли Шийн се дефинира като секс служащ

Откровения от Сами Шийн

Но преди да пристъпи към значимата за нея смяна, първо би трябвало да отстрани един неприятен табиет от сегашното - а точно да откаже никотина.

Това показа самата Сами посредством видео в TikTok, казвайки, че е пристрастена към никотина от пет години, а е нужно да се откаже от него най-малко месец преди интервенцията. " Тревожа, тъй като нямам и ден в последните години без тютюн " сподели тя пред камерата. " Но пък мисля, че интервенцията на гърдите ще избави живота ми, тъй като ме принуждава да спра цигарите. Така че, има още един плюс. "
please dont be mean
" Но е пъклен мъчно ", добавя още Сами и признава, че нееднократно се е опитвала да завърши с нездравословния табиет, само че не ѝ се е получавало. Но в този момент е доста окуражена, тъй като не желае да се откаже от концепцията за по-големи гърди. Дори си е поръчала книга, отдадена на отхвърли от тютюна. Но и незабавно признава, че към момента не е почнала да я чете. Защото се усеща прекомерно уплашена от това какво ще се случи с нея, когато спре никотина - защото " целият ѝ живот се върти към него ".

Затова в този момент тя се обръща към почитателите си за всевъзможни оферти за прекъсване на цигарите с " минимум количество признаци на лишаване ".
 Денис Ричардс, OnlyFans и какво мисли за уеб страницата и решението на щерка си Сами Шийн
Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и щерка си

На това му се споделя подкрепяща майка

 обяви през юни, че работи в OnlyFans, само че сподели, че ще цензурира зърната си, до момента в който не уголеми гърдите си. " Все още демонстрирам съвсем всичко. Просто желая да изчакам, до момента в който " девойките " бъдат такива, каквито желая, с цел да съм изцяло уверена във всичко, което демонстрирам " сподели тя.

Момичето посочи и, че не прави секс пред камера и не е порно звезда. А се дефинира като секс служащ, тъй като главният ѝ източник на приходи е точно от OnlyFans, написа Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР