Самата Кейт неволно се издаде за връзката им, когато преди

...
Самата Кейт неволно се издаде за връзката им, когато преди
Коментари Харесай

Принц Уилям кръшна на Кейт навръх деня на влюбените

Самата Кейт несъзнателно се издаде за връзката им, когато преди няколко седмици е била чута да споделя, че не чака брачният партньор й да й подари цветя

Принц Уилям прекарал празника на влюбените с държанка. Принцът на Уелс не прекарал 14 февруари със брачната половинка си, а с друга жена, настояват източници от двореца. Според тях става въпрос за лейди Роуз Ханбъри, която допреди няколко години беше близка другарка на принцесата на Уелс.

Самата Кейт несъзнателно се издаде за връзката им, когато преди няколко седмици е била чута да споделя, че не чака брачният партньор й да й подари цветя за деня на влюбените и двамата от дълго време не са фенове на тази традиция. Според всемирски хроникьори краят на сантименталната идилия сред двойката е настъпил още през 2019-а година, когато се разбра, че Уилям има връзка с Роуз Ханбъри.

След скандал тя бе отстранена от съревнование за градинско ревю, поради фотоси на които с Уилям са прекомерно близки.

Преди да влезе в близкия кръг на Кейт, Роуз беше модел и се изявяваше в организацията на Кейт Мос. По-късно се омъжи за баронет и се сприятели с Кейт Мидълтън. За страдание слуховете за спекулация с принц Уилям унищожиха връзката им и другарството им към този момент е история.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР