Саманта - най-известният секс робот в света, вече притежава още

...
Саманта - най-известният секс робот в света, вече притежава още
Коментари Харесай

Секс роботът, който казва Не

Саманта - най-известният секс робот в света, към този момент има още една функционалност, която обаче може да не очарова доста потребителите й. Тя ще се изключва, в случай че засече прекомерно нападателно държание или просто бъде отегчена от държанието на притежателя си. " Dummy " положението й не значи, че тя не може да бъде употребена за полови занимания, а просто че няма да отвръща физически или вербално на дейностите на ползващия я. Всичките й моторизирани елементи - ръце, крайници, ханш, както и лицевото й изражение, ще останат неактивни, в случай че Саманта реши, че се намира в неприятна за нея обстановка.

 Снимка 366224

Функцията е въведена от основателя й доктор Серхи Сантос по гледище на брачната половинка му. Куриозното в тази ситуация е, че самата история към основаването на робота е обвързвана с госпожа Сантос. Докторът споделя, че отводът на брачната половинка му да вършат секс по избран метод и с избрана периодичност го е принудило да сътвори Саманта. " Хората не са ми задоволителни " изяснява доктор Сантос и добавя, че мъжете и дамите имат друго отношение към секса, като мъжете имат потребност доста по-често да се отдават на интимни удоволствия и то с жена, която изгаря от предпочитание да им ги достави.

 Снимка 366223

За момента няма данни дали секс роботите имат положителен резултат върху сексуалността като цяло. Според специалистите няма доказателство използването им да е понижила трафика на хора или да е довела до по-задоволителен полов живот. Саманта на доктор Серхи Сантос се продава за 6 хиляди евро през компанията му Synthea Amatus.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР