Сам Банкман-Фрийд, основател на FTX, търгува с уникална валута -

...
Сам Банкман-Фрийд, основател на FTX, търгува с уникална валута -
Коментари Харесай

Животът на бившия директор на FTX зад решетките

Сам Банкман-Фрийд, създател на FTX, търгува с неповторима валута - скумрия, до момента в който излежава присъда в Метрополитенския център за задържане в Бруклин.

Тази смяна настава, когато цигарите са сменени с пакетчета скумрия, които се трансформират в желана валута измежду пандизчиите заради възбраната за пушене.

Банкман-Фрийд, изправен пред обвинявания и очакващ присъда за голям брой закононарушения, свързани с измами, се приспособява към живота в пандиза. Въпреки че е лишен от предходния си разкош, като пентхаус на стойност $30 милиона, в този момент той обитава в заведение, позволяващо лимитирани визити на лица, които не са юристи, и достъп до профилирани принадлежности за юридически обзор.

Докато е в пандиза, Банкман-Фрийд се занимава със затворническа стопанска система, като разменя скумрия за услуги като подкастряне. По време на процеса той отхвърля обвиняванията в машинация, само че възнамерява да апелира присъдата си, което може да докара до дълга присъда.

Очаква се след произнасянето на присъдата той да се реалокира във федерален затвор, в който се дава обещание по-либерална среда с по-добър достъп до обучение и отдих – забележителен контрастност със настоящия център за задържане, подложен на критика поради неприятните условия и незадоволителния личен състав.

Банкман-Фрийд споделя отделението си със забележителни персони като Хенаро Гарсия Луна и някогашния президент на Хондурас Хуан Орландо Ернандес, и двамата изправени пред правни проблеми. Въпреки първичните компликации с вегетарианската диета и медикаментите, са подхванати ограничения и в този момент Банкман-Фрийд получава вегетарианска храна и подобаващи медикаменти.

Икономиката на пандиза се върти към комисионата, където пандизчиите купуват артикули от първа нужда като храна, облекла и тоалетни такъми. Скумрията, оценена на $1.30 за пакет, се е трансформирала в постоянна валута в тази среда.

Докато се ориентира в затворническия живот, Банкман-Фрийд е минал от предходните си вложения с високи залози към консултиране на надзирателите по отношение на криптовалутата. Въпреки провокациите, неговата резистентност при тези условия остава явна.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР