Салонният управител Светослав Денчев, който удари зловещ шамар на клиент

...
Салонният управител Светослав Денчев, който удари зловещ шамар на клиент
Коментари Харесай

Ричард Алибегов лично звъннал на бития от управител в Raffy Явор, но прошка няма да има

Салонният шеф Светослав Денчев , който удари злокобен пестник на клиент в заведение от известната верига Raffy Bar & Gelato към този момент е уволнен. Това разкри пред бТВ притежателят на заведението Ричард Алибегов, който всички познават, тъй като е и ръководител на една от браншовите организации на кръчмарите.

Действието се разви на 26-и юли в центъра на София.

Във, се вижда словесно спречкване сред чиновник на заведението и клиент. Спорът ескалира и служителят удря тежък пестник на клиента.

Потърпевшият Явор Павлов описа в предаването „ Тази заран “, че до обстановката се е стигнало, защото в сметката му е била надписана бутилка вино.

Той повикал шеф, с цел да получи пояснение. Дошъл сервитьор и обяснил, че бутилката е махната, само че Явор Павлов настоял да се види с шефа. След като пристигнал и самият шеф, се стигнало до физическата разпра. Потърпевшият описа още, че не получил опрощение, а даже закани.

„ Тази постъпка е извънредно грозна и необяснима “, сподели съсобственикът на заведението Ричард Алибегов.

„ Изгледах клипчето четири пъти и се обадих на Явор, с цел да се извиня персонално. След това незабавно стартирахме процедура по дисциплинарно освобождение на служителя “, добави той.

„ Управителят се извини и изясни, че си е изпуснал нервите, което за мен няма по какъв начин да е пояснение. Това е човек, който работи повече от година при нас като салонен шеф. Това е служба, която би трябвало да предотвратява сходни спорове “, изясни Алибегов.

По думите му за 10 години, откогато се занимава с този бизнес, такова нещо не се е случвало.

„ Подобна физическа разпра е безусловно неприемлива “, безапелационен бе той.

“Сервитьорът сподели, че е махнал надписаната бутилка от сметката, само че отхвърли да повика шефът. Накрая той пристигна и стартира да ми крещи, че не разбирал какво желаеме. Вдигна ми шапката и ме удари няколко пъти по главата. След това повикахме полиция и бяха формирани протоколи “, споделя пострадалият. 

„ Първоначално клиентите са поръчали вино, което го е нямало в наличност. Те са поискали тогава друга марка, а предходната не е била махната от сметката. Впоследствие е изчистена “, сподели пък притежателят на столичното заведение. 

Въпреки полученото опрощение Явор Павлов счита да търси правата си по правосъден път, което е и най-нормалното развиване в този противен случай.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР