Салма Хайек започна нова кампания, за да се бори с

...
Салма Хайек започна нова кампания, за да се бори с
Коментари Харесай

Салма Хайек с кампания срещу домашното насилие - slava.bg

Салма Хайек стартира нова акция, с цел да се бори с домашното принуждение и да помогне на дамите, които се намират в заплаха по време на обществената изолираност. В сряда тя разгласява известие в обществените мрежи, с което помоли почитателите си да поддържат дамите и да оказват помощ по всевъзможен метод.

Кампанията се споделя #StandWithWomen и ще бъде ръководена от стилната марка Gucci и нейната самодейност „ Chime For Change “, учредена от Бионсе и Хайек през 2013 година и бореща се против домашното принуждение по света.

„ Затворихме се в домовете си, с цел да се предпазим от заплахата COVID-19, само че какво става, когато домът ни е рисков? “, пита Салма във видео, споделено с почитателите ѝ в Instagram. Тя прибавя, че е доста значимо всички ние да се обединим против насилието и по този метод да реализираме смяна.

Много страни по света към момента предлагат стоенето у дома, само че по този начин доста дами остават затворени със своите насилници и не могат да получат помощ. Салма Хайек се причислява към колежката си Чарлийз Терон, която също стартира акция против домашното принуждение. Тя разгласи самодейността си през април и събра повече от 50 известни персони в нея.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР