Салма Хайек публикува свой разказ на страниците на New York

...
Салма Хайек публикува свой разказ на страниците на New York
Коментари Харесай

Салма Хайек за травмиращите преживявания с Харви Уайнстийн

Салма Хайек разгласява собствен роман на страниците на New York Times по отношение на ужасните прекарвания, които е имала с продуцента Харви Уайнстийн. Разказът е озаглавен "Харви Уайнстийн - страшилище и за мен ".

Уайнстийн беше упрекнат по-рано тази година за полови похищения върху над 60 актриси. Десетки дами алармираха за методите, по които той се е отнасял с тях и нещата, които ги е карал да правят, с цел да се снабдят с роля във филмите му.

Хайек споделя за фотосите на биографичния филм "Фрида " през 2002 година Той желал тя да играе във кино лентата, само че ѝ сложил избрани условия от полов темперамент, на които тя трябвало да каже "Не ".

"Не на молбата да го взема със себе си под душа. Не на молбата да виждам по какъв начин той взема душ. Не на молбата да ми направи масаж. Не на молбата да разреша на негов гол другар да ми направи масаж. Не на молбата да му разреша да ми направи орален секс. Не на молбата да се съблека дружно с друга жена. Не, не, не, не... " написа Салма.

Актрисата споделя и за нервния срив, който е претърпяла по време на фотосите:

"Работата беше там, че трябваше да се фотографирам гола с друга жена. А трябваше това да се случи под погледа на Харви Уайнстийн ".

"Той ме заплаши с ликвидиране, тъй като му отказвах. ", признава още Хайек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР