Салма Хайек бе отличена за забележителния си принос към хуманитарните

...
Салма Хайек бе отличена за забележителния си принос към хуманитарните
Коментари Харесай

Салма Хайек е богиня в разкошна зелена рокля на звездна гала

Салма Хайек бе отличена за забележителния си принос към филантропичните дела. Актрисата присъстваше на галавечеря на организацията с нестопанска цел Baby2Baby в Лос Анджелис. 

Тя бе отличена за нейната отдаденост за възстановяване на живота на нуждаещите се деца по света. Хайек получи влиятелната премия " Дарителско дърво " за 2023 г. 

Салма е известна с функциите си в киното и обществената си интензивност. Тя е бранител на правата на дамите и децата, взе участие в начинания, обвързани с имигрантите по света.  

Нейни съмишленици са забележителни персони като: Ейми Адамс, Джесика Алба, Дрю Баримор, Ванеса Брайънт, Дженифър Гарнър, Кейт Хъдсън, Ким Кардашиян, Гуинет Палтроу, Криси Тейгън и Кери Уошингтън. 

Salma Hayek & Olivia Wilde
— Fap (@LOVE2FAP69)
Преди да получи премията, Салма дефилира по аления килим, пленявайки всички с елегантността си.  Тя беше облечена в ослепителна зелена рокля, която съвършено наблягаше невероятната ѝ фигура. С дълготраен опит на аления килим, Салма решително позираше пред фотографите. Тоалетът ѝ беше допълнен от черни обувки на платформа, а коса ѝ беше на половина вдигната, на половина спусната. Прическата наблягаше сияйното ѝ лице. 

По време на церемонията актрисата от кино лентата " Фрида " изрази благодарността си за номинацията. 

" За мен е огромна чест да получа премията " Дарителско дърво " от Baby2Baby " , показа тя в изказване за The Hollywood Reporter. 

Салма описа за 39-годишната си активност в поддръжка на дамите и децата, като изрази възхищението си от ангажираността и успеваемостта на Baby2Baby.

" Много се гордея, че споделям тяхната задача, и нямам самообладание да продължа да се изучавам от тези забележителни дами " , добави тя. 

Салма е дълготраен покровител на разнообразни обществени дела. Усилията ѝ включват лобиране пред Конгреса за удължение на периода на деяние на Закона за насилието над дами. Тя е съосновател на Фондация " Керинг ", която се концентрира върху спасяването на дамите по света от разнообразни форми на принуждение. 

Salma Hayek made a dazzling entrance at the Baby2Baby Gala in Los Angeles. The annual event raises funds for children living in poverty. Hayek was honored with the Giving Tree Award.
— WWD (@wwd)
Инициативите на Салма не стопират дотук. Тя си сътрудничи с известен италиански бранд за основаването на Chime For Change - стратегия, която подкрепя образованието на млади девойки. Тя е взела участие в редица благотворителни начинания в Сирия и Мексико. 

Ангажиментът на Салма към обществената правдивост и напъните за подкрепяне, изключително поддръжката ѝ за децата бежанци, беше подчертана от шефовете на Baby2Baby Нора Уайнстийн и Кели Сойер.   

Те поздравиха Салма за това, че употребява платформата си, с цел да усили ресурсите и опциите за дамите и девойките. 

" От уговорката ѝ в битката със обществената неправда и напъните за подкрепяне при бедствия до работата ѝ в поддръжка на децата бежанци, Салма е образец за всичко, което съставлява тази премия " , обявиха те. 

Вижте повече в нашата изложба. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР