Салернитана представи официално като свое ново попълнение халфа на Специя

...
Салернитана представи официално като свое ново попълнение халфа на Специя
Коментари Харесай

Капитанът на Специя премина в Салернитана

Салернитана показа публично като свое ново попълнение халфа на Специя Джулио Маджоре, оповестиха от формалния уебсайт на клуба.

Роденият през 1998-а футболист подписа контракт с “морските кончета ” до 2026-а, като клубът ще заплати за правата му 4 милиона евро. Той ще играе с фланелка с номер 25. Полузащитникът беше капитан в досегашния си тим, където игра дружно с родния национал Петко Христов. Той си потегля след 188 мача с 18 гола и 14 асистенции за първия състав на Специя, чийто младеж е.

" Много съм благополучен от прехвърлянето. Бях на трибуните на мача с Рома и атмосферата бе невероятна. От Салернитана имаха доста огромен интерес към мен и съм удовлетворен, че пристигнах. Ще се опитам да дам най-хубавото на терена. Ще оказа помощ на тима в битката за избавяне. Предпочитам да играя в халфовата линия, само че съм разполагаем на треньора където реши. Хубаво е да натрупаме точки още първоначално, само че работим всеки ден. Благодаря на тифозите за посрещането ", разяснява Маджоре пред формалния уебсайт на новия си отбор.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР