Сакраменто Кингс допусна изненадваща загуба у дома със 120:133 от

...
Сакраменто Кингс допусна изненадваща загуба у дома със 120:133 от
Коментари Харесай

Везенков най-после се завърна в игра при загуба от Детройт

Сакраменто Кингс позволи изненадваща загуба вкъщи със 120:133 от Детройт Пистънс в мач от постоянния кръг на НБА. Добрата вест за цяла България е завръщането в игра на Александър Везенков, който пропусна седем следващи срещи поради травма в глезена. Той престоя на паркета единствено 5:31 минути, в които се регистрира с 3 точки и една сполучлива битка.

Преди месец конфликтът сред двата тима приключи с победа за " кралете ", като тогава Везенков не взе присъединяване в дуела.

Началото бе за Сакраменто с помощта на три тройки на Кевин Хъртър. Домантас Сабонис също беше на нормалното си високо равнище, а Ди`Аарън Фокс ловко дирижираше играта на отбора.

Везенков се появи на паркета три минути преди края на първата четвърт. Българинът незабавно извърши нарушаване, след което хвана една битка и самият той беше фаулиран при далечна пукотевица от Алек Бъркс. Той не трепна от наказателната линия и осъществя и трите си опита.

Везенков остана в игра и при започване на втората част, когато Трей Лайлс направи разликата 9 точки в интерес на домакините. След малко повече от две минути българинът бе заменен, а Сакраменто продължи да поддържа минимална преднина до края на полувремето. Тогава Детройт за първи път поведе след панер на Джейлън Дърън, последван от тройки на Бъркс и Майк Мускала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР