САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм миналата

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм миналата
Коментари Харесай

С 1 от 3 калифорнийци в Medicaid, лекарите налагат мярка за гласуване, за да принудят държавата да плаща повече

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм предходната година се съгласи с нарастване на налозите, което имаше за цел да направи две неща: Помогнете за балансиране на бюджет с многомилиарден недостиг и плащайте на лекарите повече пари за лекуване на пациенти, обхванати от Medicaid - финансираната от данъкоплатците стратегия за здравно обезпечаване за хора с ниски приходи, която в този момент покрива един на всеки трима души в щата.

Година по-късно Калифорния разчита на този налог повече от всеки път. Newsom го увеличи още веднъж през март, с цел да помогне за покриване на различен многомилиарден недостиг тази година. И той предлага да го увеличи за трети път, с цел да генерира още повече пари, защото дефицитът продължава да пораства.

Но доста от лекарите, които трябваше да видят нарастване на ставките си за Medicaid, не го получиха още. Сега, базирайки се на бюджетния недостиг, Нюсъм желае да се отдръпна от съглашението, което подписа с лекарите предходната година, което щеше да изпо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР