Съжалявам за стореното, но бях ограбен с огромна сума.Това заяви

...
Съжалявам за стореното, но бях ограбен с огромна сума.Това заяви
Коментари Харесай

Убиецът на общинската съветничка от Велинград: Каферинова ме ограби с огромна сума!

" Съжалявам за стореното, само че бях ограбен с голяма сума ".

Това съобщи на влизане в правосъдната зала 73-годишният Минчо Столарски, който е направил признания, че е удушил велинградската общинска съветничка Екатерина Каферинова. 

 

Мотивите - убитата дължала няколкостотин хиляди лв. на Столарски. Той ѝ е услужил със сумата, когато двамата поддържали интимни връзки и имали общи бизнес каузи, прецизира bTV.  

 

Минчо Столарски съобщи, че в ограбването му са забъркани и други лица.

 

Окръжният съд в Пазарджик остави в ареста Минчо Столарски (73 г.), против който е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране на Екатерина Каферинова (72 г.), заместник-председател на Общинския съвет във Велинград, осъществено вечерта на 28 август. Съдията по делото Ирина Джунева възприе настояването на прокуратурата за постановяване на най-тежката мярка за неотклонение- " задържане под стража ", като уточни, че има обосновано съмнение обвиненият да се укрие, защото до 2006 година е обитавал в Германия, имал е брак с немска гражданка и има близки там.

 

В правосъдната зала юристът на Столарски Кръстьо Кърпаров акцентира, че обвиненият самичък е уведомил полицията за осъщественото действие, че е съдействал на проверяващите органи, направил е цялостни признания, а също по този начин върху тялото му има следи от физическо принуждение.

 

Пред съда Минчо Спасов съобщи: " Аз го направих, само че не беше съзнателно ". Пред публицисти отвън правосъдната зала обвиненият сподели, че съжалява за действието си. По думите му жертвата е имала огромни финансови отговорности към него.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР