Съжалявам, че номинирах Добри Беливанов за кмет на Хасково. От

...
Съжалявам, че номинирах Добри Беливанов за кмет на Хасково. От
Коментари Харесай

Делян Добрев: Съжалявам, че номинирах Беливанов за кмет

Съжалявам, че предложих Добри Беливанов за кмет на Хасково. От 247 души, които работят в общината, един ми е непосредствен родственик - Росица Гаргова, първа братовчедка, на двама съм кум, един от които е и заместник-кмет - Евгени Консулов. Това съобщи в коридорите на Народното събрание регионалният координатор на ГЕРБ и народен представител Делян Добрев по отношение на проблема там.


Той добави, че кумецът му Консулов бил най-подготвеният човек в региона за работа с европейските фондове.
Добрев заяви, че от повече от година двамата заместник-кметове са били подложени на напън, и попита за какво абсурдът е избухнал откакто в понеделник те са подали оставки, а не преди година или повече. Явно, заключи той, се е чакал комфортен миг за тази политическа офанзива.

Депутатът отхвърли да е бил съучастник във компании както с Консулов, по този начин и с другия зам.-кмет Милена Трендафолова, с която не били и съученици, каквито изказвания са се появили.

Пак бих предложил тези хора, гордея се с тях, безапелационен е Делян Добрев. Той акцентира, че с помощта на тях, на екипа на общината, на заместниците на Беливанов, в последните две години общината има вложения за 140 млн.лв., които са доста повече спрямо последните 20 години.

Освен това градът бил рекордьор по ниска цена на квадратен метър за саниране, като за 11 блока, които ще се оздравяват оттук насетне, имало подадени 120 предложения. Двамата заместник-кметове, по думите на регионалния координатор на ГЕРБ, са ходили от врата на врата да пропагандират хората да се възползват от опцията да рехабилитират жилищата си.

Не скърбя, че снехме доверието си от Беливанов, което провокира тази вълна от инсценирани кавги, разграничаваме се от него, тъй като желаеме да бъдем почтени с гласоподавателите, изясни Делян Добрев. Дали обаче кметът ще подаде оставка, било негова работа.

Депутатът напомни, че сега Добри Беливанов е на първокласна екскурзия с предприемача Иван Стаматов, който, по думите му, имал редица контракти с общината, а кметът не вземал самичък решенията си.
Според информация, с която Добрев разполагал, в общината имало върху щемпел подписа на Добри Беливанов.

Как може подписът на кмета да стои някъде в общината и, до момента в който той е в чужбина, да се подпечатват документи и подписват от негово име, разяснява Делян Добрев. За образец той даде съобщение от сряда на самия кмет до ръководителя на общинския съвет, парафирано с подписа му върху печата, до момента в който е в чужбина. Това ми звучи като занемареност, заключи Делян Добрев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР