Съжалявам Борисов, защото е в най-лошата ситуация, каза председателят на

...
Съжалявам Борисов, защото е в най-лошата ситуация, каза председателят на
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Съжалявам Борисов, защото е в най-лошата ситуация

" Съжалявам Борисов, тъй като е в най-лошата обстановка ", сподели ръководителят на Политическа партия " Атака " Волен Сидеров, който беше посетител в предаването " Делници " с водещ Николай Колев.
Сидеров очерта разновидностите, които стоят пред някогашния министър председател. По думите на госта, в случай че Бойко Борисов реши самичък да се уточни за министър-председател, то това няма да докара до събирането на нужния брой гласове. В обстановка, в която се търси експертно държавно управление пък, щели да следват тежки договаряния, в които Политическа партия изглеждало, че няма да се включат, само че не се знаело дали ситуацията с Демократична България е същото.
Председателят на Политическа партия " Атака " посъветва ръководителя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков да отдели своята групировка от " Демократична България ". Според него, в случай че това се случи, то Политическа партия имат шанса да се трансфорат в мощна бойна група в Народното събрание, която може да сътвори съществени проблеми на бъдещото ръководство.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР