Съгласно Конституцията бяхме на консултации във връзка с конституционната процедура.

...
Съгласно Конституцията бяхме на консултации във връзка с конституционната процедура.
Коментари Харесай

Карадайъ се готви за избори: Еднопартийно управление няма да има - да заложим на диалога

Съгласно Конституцията бяхме на съвещания по отношение на конституционната процедура. Обсъдихме и възможната неспособност да се излъчи държавно управление и да се отиде на избори. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след завършилите съвещания при президента Румен Радев.

Народната сентенция гласи, че " къщата е такава, каквато е основата ". При съществуването на толкоз доста рецесии от политическа позиция е обикновено властта и опозицията да са в разговор в търсене на решения на проблемите на жителите. Имаше отвод от разговор на властимащи и съпротива. Но през последните дни видяхме неявяване на разговор и във властта, сподели още Карадайъ.

Всички да си вземем поука освен от 47-ото Народно заседание, а от последните 12-13 години - да застанем пред българските жители и да представим платформите си. Еднопартийно ръководство няма да има - да заложим на разговора. Защото след изборите разговорът ще бъде наложителен, прикани водачът на Движение за права и свободи.

Това Народно заседание е неправилно конструирано, по тази причина би трябвало да се обърнем към гласоподавателите, уточни още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР