Съгласен съм с Христо Иванов, че трябва да има правителство.

...
Съгласен съм с Христо Иванов, че трябва да има правителство.
Коментари Харесай

Борисов: Нека се обяви кабинет с премиер Христо Иванов, да ни покани на разговори - Политика

" Съгласен съм с Христо Иванов, че би трябвало да има държавно управление. Застани начело с третия мандат, събери водачите на всички партии! Нека се разгласи кабинет с министър председател Христо Иванов, да ни предложения на диалози и да каже изискванията на всичко, което приказва - по какъв начин може да се случи. Нека да подпишем нов публичен контракт ".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията на среща с младежката организация.

Според него новият публичен контракт би трябвало да е ангажимент на партиите, че управленията им и министрите им няма да правят противозаконни дейности и такава правосъдна промяна да има, че да не се постанова политическата система да се занимава с това.

Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов разяснява през днешния ден пред БНР, че третият мандат за сформиране на кабинет, като това съгласно него зависи от способността на „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ да се договорят - въпреки и с ходатайство - за минипреход в страната.

Поздравявам Нинова, която желае да предложения водачите на партиите на диалог. Разбира се, че по този начин би трябвало да се постъпи. Начинът да слагате медиатори и неутрални лица не е сериозен и на никое място не се прави по този начин. Не е редно през медиатори да се договаряме, огромните решения се взимат на лидерско равнище. Да, аз ще дойда и ще запитвам какво желаят – избори, държавно управление на компромиса? - съобщи още в централата на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обръщам се към Христо Иванов: отчетът на Джемкорп в Народно събрание беше подсилен от 190 депутата, а сътрудниците от Демократична България се въздържаха. С гласуването на този отчет, Христо, се вижда моралът! Как избраха другарската компания Джемкорп и й дадоха цялата енергетика? Защо се въздържахте? Ако това е вашият компромис, разбирам - сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и декларацията на Политическа партия, която беше гласувана в петък в Народното събрание. Той означи, че за нея са дали своят вот 49 депутати от Политическа партия и 14 от Демократична България. Една трета от Демократична България не са дали своят вот за тях, общо 63 депутати са ги подкрепили:

" Само ГЕРБ има 67 депутати, а държавното управление на Габровски беше подкрепено от 115 депутата в Народното събрание. Кой е в изолираност тогава? Само за шест месеца към този момент не се оферират за министър председатели и министри, дискредитирали са се даже пред личната си партия. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР