Сагата с пътните ремонти на ул. Богомил и Радко Димитриев,

...
Сагата с пътните ремонти на ул. Богомил и Радко Димитриев,
Коментари Харесай

Край на сагата с ремонтите на ул. „Радко Димитриев” и „Богом...

Сагата с пътните поправки на ул. „ Богомил ” и „ Радко Димитриев ”, основала куп неудобства на жителите на кв. „ Гладно поле ”, върви към финала. На ул. „ Богомил ” през днешния ден полагаха износващ слой асфалт в последния сектор, а на следващия ден ще довършват отклоненията и знаци „ лежащ служител на реда ”.



Строителите би трябвало да благоустроят и пространствата пред блоковете. 

На ул. „ Радко Димитриев ”, чийто ремонт тече втора година, на следващия ден стартират да наливат последния слой асфалт. До края на деня главната улица ще е подготвена, а в петък завършват с отклоненията към страничните улици, заяви ръководителят на плана инж. Атанас Чилингиров. 

Той твърди, че настилката на двете улици ще бъде приключена в петък. След това ще се работи по маркировката и озеленяването. 

Проектът за пътната инфраструктура в кв. „ Гладно поле ” е финансиран по Оперативна програма „ Региони в напредък ”. Общата му стойност е 11 млн. лв.. Двете улици се извършват от компания „ Пътинженеринг ” по контракт с Община Пловдив. В момента се построява и продължението на ул. „ Богомил ”, с което се обезпечава пътна връзка до бул. „ Санкт Петербург ”.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР